
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: Układamy składniki na kanapkach
W miseczce mieszamy serek z musztardą. Bułki przekrawamy na pół i dolne połówki smarujemy mieszanką. Pieczarki kroimy w plastry i smażymy na oliwie, aż nabiorą złotego koloru. Pod koniec smażenia oprószamy solą i pieprzem. Pieczarki układamy na posmarowanym pieczywie, a następnie kładziemy na nich kiełki.
KROK 2: Smażymy kiełbaski
Na tej samej patelni podsmażamy kiełbaski i przekładamy na kanapki.
KROK 3: Przygotowujemy jajka sadzone
Na czystej patelni roztapiamy masło i smażymy jajka sadzone. Oprószamy je solą i pieprzem i posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. Jajka przekładamy na kiełbaski i przykrywamy kanapki górą bułki.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Makowiec japoński
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Burek ze szpinakiem
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Boczek pieczony
- Jajka na miękko
- Kutia
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Piernik świąteczny
- Golonka pieczona po bawarsku
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Sernik pistacjowy
- Ciasto na pierogi
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Makówki śląskie
- Ciasto marchewkowe
- Uszka z grzybami
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Pistacjowy sernik baskijski
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowania
Komentarze (0)