Kanapka z pstrągiem z rzodkiewką i rzeżuchą

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Krok 1: Przygotowujemy mus z pstrąga

Szalotkę obieramy i siekamy. Pieprz osączamy i również drobno siekamy. Oba składniki mieszamy z jogurtem i serkiem śmietankowym. Dodajemy rozgniecionego widelcem pstrąga, doprawiamy solą.

Krok 2:  Kroimy rzodkiewkę

Rzodkiewki oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rzeżuchę ścinamy.

Krok 3: Smarujemy tosty

4 tosty smarujemy musem z pstrąga, obkładamy rzodkiewkami i rzeżuchą. Przykrywamy pozostałymi tostami. Kroimy po przekątnej na pół.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Kanapka z bekonem, sałatą i pomidorem

Bekon, sałata i pomidor to kompozycja, która świetnie sprawdzi się na Twojej kanapce. Koniecznie wypróbuj to połączenie!

Kanapka z bekonem, sałatą i pomidorem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Kanapka drwalska

Kanapka w rozmiarze XL – chleb drwala, kiełbasa i ser gouda są w stanie zaspokoić nawet największy wilczy apetyt.

Kanapka drwalska

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:05 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Kanapka szybka rybka

Ekspresowy pomysł na przepyszne kanapki: wystarczy świeże pieczywo, filet z matiasa, jajko, cebula i trochę koperku!

Kanapka szybka rybka sticker MSC

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:10 liczba porcji: 2 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!