
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Przygotowujemy mus z pstrąga
Szalotkę obieramy i siekamy. Pieprz osączamy i również drobno siekamy. Oba składniki mieszamy z jogurtem i serkiem śmietankowym. Dodajemy rozgniecionego widelcem pstrąga, doprawiamy solą.
Krok 2: Kroimy rzodkiewkę
Rzodkiewki oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rzeżuchę ścinamy.
Krok 3: Smarujemy tosty
4 tosty smarujemy musem z pstrąga, obkładamy rzodkiewkami i rzeżuchą. Przykrywamy pozostałymi tostami. Kroimy po przekątnej na pół.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Makówki śląskie
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Burek ze szpinakiem
- Boczek pieczony
- Pierniki
- Uszka z grzybami
- Łazanki
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Śledzie po kaszubsku
- Świąteczne pierniczki
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Ryba po japońsku
- Ryba z piekarnika
- Przekąski sylwestrowe
- Nuggetsy z kurczaka
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)