Kanapka z pstrągiem z rzodkiewką i rzeżuchą
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Krok 1: Przygotowujemy mus z pstrąga

Szalotkę obieramy i siekamy. Pieprz osączamy i również drobno siekamy. Oba składniki mieszamy z jogurtem i serkiem śmietankowym. Dodajemy rozgniecionego widelcem pstrąga, doprawiamy solą.

Krok 2:  Kroimy rzodkiewkę

Rzodkiewki oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rzeżuchę ścinamy.

Krok 3: Smarujemy tosty

4 tosty smarujemy musem z pstrąga, obkładamy rzodkiewkami i rzeżuchą. Przykrywamy pozostałymi tostami. Kroimy po przekątnej na pół.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!