Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Siekamy borówki
Borówki siekamy drobno.
Krok 2: Siekamy czekoladę i obrywamy igły rozmarynu
Białą czekoladę siekamy, obrywamy igły rozmarynu.
Krok 3: Zaparzamy kawę
Kawę zaparzamy i wlewamy do kubka. Wszystkie składniki dokładnie łączymy, delikatnie rozgniatając borówki.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Sernik pistacjowy
- Jajka na miękko
- Śledzie po kaszubsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pieczona ryba po grecku
- Burek ze szpinakiem
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ryba z piekarnika
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Piernik świąteczny
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Śledź w oleju
- Ryba po japońsku
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Pistacjowy sernik baskijski
- Makówki śląskie
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Ciasto marchewkowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl



Komentarze (0)