
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Siekamy borówki
Borówki siekamy drobno.
Krok 2: Siekamy czekoladę i obrywamy igły rozmarynu
Białą czekoladę siekamy, obrywamy igły rozmarynu.
Krok 3: Zaparzamy kawę
Kawę zaparzamy i wlewamy do kubka. Wszystkie składniki dokładnie łączymy, delikatnie rozgniatając borówki.
Zobacz podobne
przepisy
Bananowa kawa mrożona z mango
Kawa nie zawsze musi smakować tak samo. Spróbuj mrożonej w połączeniu z bananami i mango!

Manhattan Latte
Dla wszystkich fanów kawy – przepis prosto od baristy! Wypróbuj niesamowitą manhattan latte!

Deser cappuccino
Delikatne kawowe ciastko, podane z kremową śmietanką, oprószoną cynamonem - taki jest deser cappuccino!

Kawa z lodami i bitą śmietaną
Nie tylko Amerykanie uwielbiają kawę z lodami. Wypróbuj nasz sposób na ten orzeźwiający i imponująco wyglądający deser.

Zobacz przepisy
na lato
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Spaghetti carbonara
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Corn dog
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Klasyczna sałatka grecka
- Camembert z grilla
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)