Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Siekamy borówki
Borówki siekamy drobno.
Krok 2: Siekamy czekoladę i obrywamy igły rozmarynu
Białą czekoladę siekamy, obrywamy igły rozmarynu.
Krok 3: Zaparzamy kawę
Kawę zaparzamy i wlewamy do kubka. Wszystkie składniki dokładnie łączymy, delikatnie rozgniatając borówki.
Zobacz podobne
przepisy
Bananowa kawa mrożona z mango
Kawa nie zawsze musi smakować tak samo. Spróbuj mrożonej w połączeniu z bananami i mango!
Manhattan Latte
Dla wszystkich fanów kawy – przepis prosto od baristy! Wypróbuj niesamowitą manhattan latte!
Deser cappuccino
Delikatne kawowe ciastko, podane z kremową śmietanką, oprószoną cynamonem - taki jest deser cappuccino!
Kawa z lodami i bitą śmietaną
Nie tylko Amerykanie uwielbiają kawę z lodami. Wypróbuj nasz sposób na ten orzeźwiający i imponująco wyglądający deser.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Ciasto marchewkowe
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ryba po japońsku
- Kutia
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Pistacjowy sernik baskijski
- Wegańska ryba po grecku
- Śledzie po kaszubsku
- Sernik krakowski
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Przekąski sylwestrowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)