
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Paprykę kroimy wzdłuż na trzy części, pozbawiamy nasion i myjemy. Dymkę siekamy, mieszamy z twarożkiem, doprawiamy solą, pieprzem i papryką. Każdy kawałek papryki smarujemy 1 czubatą łyżeczką pasty.
Kiełbaski podpiekamy na gorącym grillu z każdej strony około 4-6 minut. Pozostawiamy, aż trochę ostygną, a następnie każdą kiełbaskę nakładamy na kawałek papryki. Całość owijamy boczkiem i smażymy na gorącym grillu z każdej strony około 6 minut.
Wskazówka: Jeśli chcemy, aby nasza papryka była całkiem miękka, podpieczmy ją wcześniej wraz z kiełbaskami przez kilka minut, obracając.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Gulasz wołowy
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Mac and cheese na dwa sposoby
- Koszyczki z ciasta filo z kremem i owocami
- Botwinka – przepis na zupę z botwiny
- Czekoladowe ciasto z mascarpone – szybki przepis
- Kotlety mielone z młodymi ziemniakami i mizerią
- Kotlety siekane z kurczaka
- Rwany chlebek ziołowy
- Kurczak po wietnamsku
- Deser z tapioką
- Kurczak w sosie pomidorowym
- Chlebek bananowy
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Placki z cukinii z wędzonym boczkiem
- Tort lodowy
- Pistacjowy sernik baskijski
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
3578 dni temu
Witam, to są papryczki chilli czy zwykła papryka??? dziękuje za odpowiedź
odpowiedz
3577 dni temu
Olgo, to jest papryka spiczasta, w smaku słodka ;)