Kiełbaski piwne z grilla
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

Wszystkie składniki marynaty dokładnie mieszamy.

Ponacinane w kratkę kiełbaski zanurzamy w marynacie. Układamy na dobrze rozgrzanym grillu. Pieczemy, obracając i polewając marynatą, przez 10 min.

Jak podawać

Przed podaniem posypać świeżym majerankiem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    3820 dni temu
    dobra jest kiełbasa wiejska bez E od h.kani. Nie wiem tylko czy w lidlu jest dostępna

    odpowiedz

  • An-Kin-San An-Kin-San
    3901 dni temu
    Marynata jest wyśmienita, można przed grillowaniem potrzymać nacięte kiełbaski w marynacie by przesiąkły, warto dodać trochę więcej miodu o łyżke lub półtorej, ja jeszcze zmodyfikowałem przepis i dodałem 6 goździków. Dużo także zależy od wyboru kiełbasy. Polecam wszystkim :-)

    odpowiedz

  • Ania Ania
    4171 dni temu
    Marynatę piwną muszę wypróbować, a kiełbaskę lubię śląską, pakowaną teraz w lidlu po kg, na grilla jest super.

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!