Kiełbaski piwne z grilla
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Wszystkie składniki marynaty dokładnie mieszamy.

Ponacinane w kratkę kiełbaski zanurzamy w marynacie. Układamy na dobrze rozgrzanym grillu. Pieczemy, obracając i polewając marynatą, przez 10 min.

Jak podawać

Przed podaniem posypać świeżym majerankiem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    1458 dni temu
    dobra jest kiełbasa wiejska bez E od h.kani. Nie wiem tylko czy w lidlu jest dostępna

    odpowiedz

  • An-Kin-San An-Kin-San
    1540 dni temu
    Marynata jest wyśmienita, można przed grillowaniem potrzymać nacięte kiełbaski w marynacie by przesiąkły, warto dodać trochę więcej miodu o łyżke lub półtorej, ja jeszcze zmodyfikowałem przepis i dodałem 6 goździków. Dużo także zależy od wyboru kiełbasy. Polecam wszystkim :-)

    odpowiedz

  • Ania Ania
    1809 dni temu
    Marynatę piwną muszę wypróbować, a kiełbaskę lubię śląską, pakowaną teraz w lidlu po kg, na grilla jest super.

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram