
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Wszystkie składniki marynaty dokładnie mieszamy.
Ponacinane w kratkę kiełbaski zanurzamy w marynacie. Układamy na dobrze rozgrzanym grillu. Pieczemy, obracając i polewając marynatą, przez 10 min.
Jak podawać
Przed podaniem posypać świeżym majerankiem.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Grillowana cukinia
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Pinsa verde
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
- Babeczka z mikrofali na 3 sposoby
- Dorsz z piekarnika w czosnku i cytrynie
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
4079 dni temu
dobra jest kiełbasa wiejska bez E od h.kani. Nie wiem tylko czy w lidlu jest dostępna
odpowiedz
4160 dni temu
Marynata jest wyśmienita, można przed grillowaniem potrzymać nacięte kiełbaski w marynacie by przesiąkły, warto dodać trochę więcej miodu o łyżke lub półtorej, ja jeszcze zmodyfikowałem przepis i dodałem 6 goździków. Dużo także zależy od wyboru kiełbasy. Polecam wszystkim :-)
odpowiedz
4429 dni temu
Marynatę piwną muszę wypróbować, a kiełbaskę lubię śląską, pakowaną teraz w lidlu po kg, na grilla jest super.
odpowiedz