Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: KROIMY CEBULĘ I OLIWKI
Cebulę obieramy, kroimy na pół i drobno siekamy. Oliwki odsączamy i siekamy.
KROK 2: MIESZAMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI MARYNATY
Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy pieprzem.
PROPOZYCJA PODANIA:
Mięso obtaczamy w marynacie, przykrywamy i odstawiamy do schłodzenia co najmniej na 3 godziny.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Guacamole
- Makowiec japoński
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Sernik pistacjowy
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ryba po japońsku
- Świąteczne pierniczki
- Jajka na miękko
- Ciasto marchewkowe
- Uszka z grzybami
- Przekąski sylwestrowe
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Sałatka gyros
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Burek ze szpinakiem
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)