
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Mrozimy jogurt
Jogurt miksujemy z cukrem, cukrem waniliowym i kakao. Wstawiamy w płytkim naczyniu do zamrażarki na 1 godzinę.
Krok 2: Dodajemy ciastka do jogurtu
Ciastka siekamy grubo. Zmrożony jogurt mieszamy, dodajemy ciastka. Wstawiamy na kolejne 2 godziny do zamrażarki, mieszając co 30 minut ostrożnie widelcem, aby rozbić kryształki lodu.
Krok 3: Przygotowujemy truskawki
Truskawki oczyszczamy, kroimy na małe kawałki i układamy w salaterkach. Nakładamy na nie zamrożony jogurt czekoladowy i podajemy.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Młode ziemniaki z grilla w boczku
- Przepis na sos pomidorowy do gołąbków
- Angielskie śniadanie — przepis
- Placuszki z kaszy manny
- Tiramisu pistacjowe z truskawkami
- Szaszłyki z piekarnika
- Frytki z batatów
- Croque madame
- Fit makaron à la carbonara
- Makaron z sosem amatriciana i guanciale
- Spaghetti napoli – przepis
- Gnocchi zapiekane w sosie serowym
- Tagliatelle z sosem alfredo
- Suflet czekoladowy
- Gnocchi własnej roboty
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)