Mrożony jogurt czekoladowy z ciastkami
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Krok 1: Mrozimy jogurt

Jogurt miksujemy z cukrem, cukrem waniliowym i kakao. Wstawiamy w płytkim naczyniu do zamrażarki na 1 godzinę.

Krok 2: Dodajemy ciastka do jogurtu

Ciastka siekamy grubo. Zmrożony jogurt mieszamy, dodajemy ciastka. Wstawiamy na kolejne 2 godziny do zamrażarki, mieszając co 30 minut ostrożnie widelcem, aby rozbić kryształki lodu.

Krok 3: Przygotowujemy truskawki

Truskawki oczyszczamy, kroimy na małe kawałki i układamy w salaterkach. Nakładamy na nie zamrożony jogurt czekoladowy i podajemy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!