
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Mrozimy jogurt
Jogurt miksujemy z cukrem, cukrem waniliowym i kakao. Wstawiamy w płytkim naczyniu do zamrażarki na 1 godzinę.
Krok 2: Dodajemy ciastka do jogurtu
Ciastka siekamy grubo. Zmrożony jogurt mieszamy, dodajemy ciastka. Wstawiamy na kolejne 2 godziny do zamrażarki, mieszając co 30 minut ostrożnie widelcem, aby rozbić kryształki lodu.
Krok 3: Przygotowujemy truskawki
Truskawki oczyszczamy, kroimy na małe kawałki i układamy w salaterkach. Nakładamy na nie zamrożony jogurt czekoladowy i podajemy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Śledź w oleju
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pierniki
- Krokiety z mięsem
- Świąteczne pierniczki
- Ciasto marchewkowe
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Ryba po japońsku
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ryba z piekarnika
- Kutia
- Jajka na miękko
- Sałatka gyros
- Burek ze szpinakiem
- Zupa grzybowa z makaronem
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)