
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: SIEKAMY DYMKĘ
Dymkę przekładamy do pojemnika miksującego i siekamy, używając programu gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 6.
KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY MAJONEZ
Do posiekanej dymki dodajemy żółtko, sok wyciśnięty z cytryny, musztardę i sól. Całość mieszamy, wykorzystując program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 4. Do wymieszanych składników powoli, po pokrywie, wlewamy olej, aby stopniowo spływał po miarce, cały czas ubijając majonez z użyciem programu gotowanie wg własnych ustawień / czas 1 minuta / obroty 4.
KROK 3: MIESZAMY MAJONEZ Z TUŃCZYKIEM I SELEREM
Łodygi selera kroimy w dość cienkie plasterki. Do gotowego majonezu dodajemy tuńczyka wraz z olejem oraz łodygi selera i wszystko mieszamy, wykorzystując program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 3.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Piernik świąteczny
- Burek ze szpinakiem
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Świąteczne pierniczki
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Kutia
- Makowiec japoński
- Spaghetti carbonara
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Śledzie po kaszubsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Boczek pieczony
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ryba z piekarnika
- Sernik pistacjowy
- Ciasto na pierogi
- Pieczona ryba po grecku
- Śledź w oleju
- Przekąski sylwestrowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowania
Komentarze (0)