Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blachę piekarnikową
- papier do pieczenia
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
KROK 1: Przygotowujemy ciecierzycę
Ciecierzycę dokładnie odcedzamy.
KROK 2: Przyprawiamy ciecierzycę
Blachę wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy na niej ciecierzycę, którą posypujemy przyprawami.
KROK 3: Pieczemy
Ciecierzycę pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez około 20-25 minut.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledź w oleju
- Sernik pistacjowy
- Pistacjowy sernik baskijski
- Jajka na miękko
- Świąteczne pierniczki
- Sałatka gyros
- Ryba po japońsku
- Pieczona ryba po grecku
- Makówki śląskie
- Ryba z piekarnika
- Przekąski sylwestrowe
- Pierniki
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Burek ze szpinakiem
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Krokiety z mięsem
- Klasyczna sałatka grecka
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Domek z piernika
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
393 dni temu
Smakuje to na zimno?
Odpowiedz
391 dni temu
Każdy lubi, co innego, ale nam smakowała na zimno :)