Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- tarkę
- blender/mikser
Krok 1: Miksujemy owoce
Jabłko obieramy, kroimy na ćwiartki, pozbawiamy gniazda nasiennego i ścieramy bardzo drobno na tarce. Banana obieramy, miąższ rozgniatamy na drobno lub miksujemy z tartym jabłkiem. Dodajemy olej i mieszamy.
Zobacz podobne
przepisy
Paweł Małecki
Owsianka z tartym jabłkiem i suszonymi śliwkami
Ta owsianka nie tylko dobrze smakuje, ale także doda Ci energii na cały dzień!
Lidl
Zielony sok z jabłek, kiwi i jarmużu
Zielony sok doskonały na początek dnia! Sięgnij po pyszny przepis!
Paweł Małecki
Jabłka i gruszki z rodzynkami
Przygotuj jabłka z rodzynkami, które wykorzystasz później przy pieczeniu ciast. Warto posiadać w swojej spiżarni!
Paweł Małecki
Pieczone jabłka
Prosty sposób na małe co nieco. Miąższ pieczonego jabłka rozpływa się w ustach, a bakaliowy farsz daje przyjemną słodycz.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierniki
- Kutia
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ciasto na pierogi
- Śledzie po kaszubsku
- Domek z piernika
- Miodownik z kremem z kaszy manny
- Ciasto marchewkowe
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pieczona ryba po grecku
- Pistacjowy sernik baskijski
- Golonka pieczona po bawarsku
- Przekąski sylwestrowe
- Sałatka gyros
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)