Dania główne - Ryba smażona - przepisy i pomysły (str. 2):

Filtry

Trudność

Czas

Diety specjalne

  • Wegetariańskie
  • Wegańskie

Autor dania

Gotowe
Kategorie Filtry
Karol Okrasa

Bigos rybny

Bigos rybny to nietypowa wersja doskonale znanej wszystkim potrawy. Idealne danie dla miłośników ryb!

Bigos rybny sticker MSC

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Ryba smażona z sałatką z fasoli

Sałatka z dwoma rodzajami fasoli i aromatycznymi przyprawami doskonale podkreśla smak smażonego łupacza.

Ryba smażona z sałatką z fasoli

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Karol Okrasa

Smażone okonie z chlebową sałatką

Łatwy i szybki w wykonaniu przepis Karola Okrasy na pyszne okonie z sałatką chlebową!

Smażone okonie z chlebową sałatką

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Smażony dorsz z kapustą i pomarańczami

Spróbuj dorsza w niecodziennym połączeniu. Z kapustą z pomarańczami i guacamole.

Smażony dorsz z kapustą i pomarańczami sticker MSC

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:40 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Risotto ze szpinakiem i smażoną rybą

Przygotuj danie inspirowane kuchnią włoską – risotto ze szpinakiem i rybą z dodatkiem białego wina!

Risotto ze szpinakiem i smażoną rybą sticker MSC

poziom trudności: średni czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 6 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Łupacz z salsą pomidorową

Smaczna ryba podana w towarzystwie warzyw. Wypróbuj przepis na łupacza z salsą pomidorową!

Łupacz z salsą pomidorową

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:45 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Okoń nilowy ze szparagami

Przygotuj wykwintne, ale łatwe danie – okonia nilowego ze szparagami w sosie maślano-winnym.

Okoń nilowy ze szparagami

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

Lidl

Dorsz czarny na szpinaku

Szybki pomysł na obiad – dorsz czarny, podany z blanszowanym szpinakiem z prażonymi płatkami migdałowymi.

Dorsz czarny na szpinaku

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański

« 1 2 3 4 5 »

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!