Surówka z pora
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Krok 1: Krojenie warzyw i owoców

Jabłka umyć, pokroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne. Ogórki także pokroić na ćwiartki. Por oczyścić, rozciąć wzdłuż, dokładnie umyć. Białą część pokroić na 2-centymetrowe kawałki i rozdrabniać (z zatkniętą miarką) 3 sekundy/prędkość 5.

Krok 2: Łączenie wszystkich składników

Dodać pozostałe składniki i rozdrabniać wszystko (z zatkniętą miarką) 5 sekund/prędkość 5. Przyprawić solą i pieprzem. Surówkę podać w salaterkach.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!