Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Różowy
Czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy soli i pieprzu do smaku, schładzamy.
Śliwkowy
Czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy pieprzu do smaku i schładzamy.
Biały
Pietruszkę i koperek drobno siekamy. Czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy i schłodzamy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Golonka pieczona po bawarsku
- Pistacjowy sernik baskijski
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Krokiety z mięsem
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Mini burgery
- Śledź w oleju
- Burek ze szpinakiem
- Nuggetsy z kurczaka
- Świąteczne pierniczki
- Kutia
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Domek z piernika
- Uszka z grzybami
- Jajka na miękko
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ryba po japońsku
- Sernik pistacjowy
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ryba z piekarnika
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (13)
966 dni temu
A który sos z czym podawać? Bo nie bardzo wiem z czym ten śliwkowy może pasować czy pozostałe. Szkoda, że autor artykułu tego nie napisał.
Odpowiedz
4113 dni temu
Karola, dokładnie tak. Ogórka należy zetrzeć.
Odpowiedz
4113 dni temu
Sos biały- Rozumiem , że ogórek zetrzeć albo chociaż pokroić?
Odpowiedz
4224 dni temu
Kasiu, trudno jest zastąpić innym serem ser typu feta. jeśli nie przepadasz za jego smakiem, możesz go pominąć. Otrzymasz wówczas łagodniejszy w smaku sos jogurtowy.
Odpowiedz
4224 dni temu
A w białym można użyć jakiegoś innego sera?
Odpowiedz
4232 dni temu
pat, ser typu bałkańskiego to ser sałatkowy, podobny do sera feta.
Odpowiedz
4233 dni temu
Ser typu bałkańskiego to coś typu serka philadelphia?
Odpowiedz
4242 dni temu
Drogi gościu, ogórek oczywiście trzemy na tarce.
Odpowiedz
4243 dni temu
A w bialym to ogorek w calosci mamy wymieszac z reszta czy go posiekac / zetrzec...?
Odpowiedz
4244 dni temu
Śliwkowy jest przepyszny :)
Odpowiedz
4598 dni temu
Wyśmienite... Mnie najbardziej smakował biały, cała reszta byli za różowym :)
Odpowiedz
4603 dni temu
Pycha!!!
Odpowiedz
4608 dni temu
fajne ....
Odpowiedz
zobacz wszystkie