Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Różowy
Czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy soli i pieprzu do smaku, schładzamy.
Śliwkowy
Czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy pieprzu do smaku i schładzamy.
Biały
Pietruszkę i koperek drobno siekamy. Czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki mieszamy i schłodzamy.
Zobacz podobne
przepisy
Dipy do dań z grilla – jak robić to dobrze?
Sekretem udanego przyjęcia z grillem w roli głównej są nie tylko dania główne, ale również wyjątkowe, pyszne dodatki.
Przekąski sylwestrowe Okrasy
Sekretem udanego przyjęcia jest dobre jedzenie. Skorzystajcie z pomysłów Okrasy na przekąski sylwestrowe!
Przekąski sylwestrowe
Coś pomidorowego, coś serowego i coś z ciasta francuskiego. Przygotowaliśmy dla Ciebie zestaw sylwestrowych przekąsek.
Roladki z cukinii
Koreczki z cukinii wypełnione kremową mieszanką serową to pomysł nie tylko na przyjęcie, ale także na szybką przekąskę!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Łosoś z glazurowanym buraczkiem i chrzanowym purée
- Grillowane szaszłyki z łososia i cukinii
- Muffiny bananowe z czekoladą
- Burgery wołowe z sosem z karmelizowanej cebuli
- Zupa śliwkowa z kluskami z semoliny
- Burger z chili i chutney z cebuli
- Crostini truskawkowe z kremem z orzechów nerkowca
- Grillowe wypieki na słodko i wytrawnie
- Babeczki jogurtowe z owocami
- Buraczki z chili
- KLASYCZNA KRUSZONKA I ZAPIEKANE BRZOSKWINIE
- Czekoladki z masłem orzechowym
- Deser proteinowy à la tiramisu
- Kung pao z tofu i boczniakami
- Banana split
- Tapas z salchichón
- Kanapka z kiełbasą z Turyngii
- Pajęczynowe pancakes dyniowe
- Ciastka francuskie z nadzieniem brzoskwiniowo-truskawkowym
- Sok z buraka – szybki przepis
- Sałatka makaronowo-serowa w słoikach
- ORZEŹWIAJĄCY KOMPOT Z RABARBARU
- Hummus paprykowy z aromatycznym jogurtem
- DIP Z FASOLI I TALERZ ROZMAITOŚCI
- Szaszłyki z warzywami i owocami
- Świąteczny talerz obfitości
- Szaszłyki kofta z mięsa mielonego z chlebkiem pita i ajwarem
- Bresaola z grillowaną gruszką i chipsami serowymi
- Zupa kokosowo-imbirowa z esencją kolendrową
- Pizza capriciosa
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (13)
500 dni temu
A który sos z czym podawać? Bo nie bardzo wiem z czym ten śliwkowy może pasować czy pozostałe. Szkoda, że autor artykułu tego nie napisał.
odpowiedz
3647 dni temu
Karola, dokładnie tak. Ogórka należy zetrzeć.
odpowiedz
3647 dni temu
Sos biały- Rozumiem , że ogórek zetrzeć albo chociaż pokroić?
odpowiedz
3758 dni temu
Kasiu, trudno jest zastąpić innym serem ser typu feta. jeśli nie przepadasz za jego smakiem, możesz go pominąć. Otrzymasz wówczas łagodniejszy w smaku sos jogurtowy.
odpowiedz
3758 dni temu
A w białym można użyć jakiegoś innego sera?
odpowiedz
3766 dni temu
pat, ser typu bałkańskiego to ser sałatkowy, podobny do sera feta.
odpowiedz
3767 dni temu
Ser typu bałkańskiego to coś typu serka philadelphia?
odpowiedz
3776 dni temu
Drogi gościu, ogórek oczywiście trzemy na tarce.
odpowiedz
3777 dni temu
A w bialym to ogorek w calosci mamy wymieszac z reszta czy go posiekac / zetrzec...?
odpowiedz
3778 dni temu
Śliwkowy jest przepyszny :)
odpowiedz
4132 dni temu
Wyśmienite... Mnie najbardziej smakował biały, cała reszta byli za różowym :)
odpowiedz
4137 dni temu
Pycha!!!
odpowiedz
4142 dni temu
fajne ....
odpowiedz
zobacz wszystkie