Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blender
- gałkownicę
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY LODY
Miąższ awokado razem z pozostałymi składnikami umieszczamy w kielichu blendera. Miksujemy na gładki krem. Masę przelewamy do miski i wkładamy do zamrażarki. Co 30 minut mieszamy masę, aby nie utworzyły się lodowe kryształki. Masa tężeje ok. 3 godzin.
KROK 2: NAKŁADAMY LODY
Lody nakładamy za pomocą gałkownicy do miseczek. Oprószamy wiórkami kokosowymi.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Jajka na miękko
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Śledź w oleju
- Śledzie po kaszubsku
- Mini burgery
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Domek z piernika
- Pierniki
- Burek ze szpinakiem
- Ryba z piekarnika
- Krokiety z mięsem
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Kutia
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Łazanki
- Pieczona ryba po grecku
- Guacamole
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)