
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender ręczny
- wysokie naczynie
- 4 wysokie szklanki do shake’a
- papierowe lub metalowe słomki
Sposób przygotowania:
KROK 1: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI SHAKE’A
Napój ryżowy łączymy w wysokim naczyniu z bananem pokrojonym na mniejsze kawałki. Miąższ awokado oddzielamy od skórki za pomocą łyżki, dodajemy do naczynia.
Dodajemy szpinak i sok z limonki. Całość miksujemy. Opcjonalnie słodzimy syropem z agawy.
KROK 2: PODAJEMY SHAKE
Gotowy shake przelewamy do wysokich szklanek.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Piernik świąteczny
- Makowiec japoński
- Makówki śląskie
- Pieczona ryba po grecku
- Łazanki
- Ryba z piekarnika
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Śledzie po kaszubsku
- Golonka pieczona po bawarsku
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Kutia
- Boczek pieczony
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Śledź w oleju
- Ciasto marchewkowe
- Klasyczna sałatka grecka
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
565 dni temu
Polecam dodać 50 g pokrzywy.
Odpowiedz