Kanapka łososie są w sosie
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotowanie

1. Ukrawamy kromkę chleba i smarujemy ją masłem.

2. Przygotowujemy zaprawę: szatkujemy ogórka zielonego, dodajemy szczyptę cukru, pieprzu, soli oraz odrobinę octu balsamicznego i wszystko dobrze mieszamy.

3. Na masło nakładamy plastry wędzonego łososia.

4. Na łososia nakładamy zaprawę.

5. Myjemy, osuszamy i kroimy drobno seler naciowy, koperek i dekorujemy nimi kanapkę.

Chleb słonecznikowy

chleb słonecznikowy

Ciemny, pyszny, aromatyczny. Lśniąca skórka, szczodrze obsypana ziarnami słonecznika, a wewnątrz pełnia smaku i przyjemność chrupania – mąka żytnia i obfitość słonecznikowych ziaren.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (5)

Avatar
  • Madje Madje
    1331 dni temu
    Ukrawamy :)!

    odpowiedz

  • Gość Gość
    2756 dni temu
    Co robimy? UKRAWAMY......?

    odpowiedz

  • Gość Gość
    2248 dni temu
    A co z octem balsamicznym?
  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    2248 dni temu
    Dodajemy do zaprawy :)
  • Kasia Kasia
    3887 dni temu
    Mój ulubiony chlebek słonecznikowy z Lidla z pysznym łososiem,mniam...

    odpowiedz


Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!