Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Łososia, ogórka, cebulę i marynowane grzybki bardzo drobno siekamy, mieszamy. Doprawiamy oliwą, chrzanem, sosem sojowym i pieprzem.
Podajemy z posiekanym koperkiem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pieczona ryba po grecku
- Sałatka gyros
- Ciasto na pierogi
- Pistacjowy sernik baskijski
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Świąteczne pierniczki
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ryba z piekarnika
- Uszka z grzybami
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Łazanki
- Domek z piernika
- Kutia
- Golonka pieczona po bawarsku
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Makowiec japoński
- Ciasto marchewkowe
- Makówki śląskie
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (4)
59 dni temu
Dobry tatar
Odpowiedz
2766 dni temu
Czy z surowym łososia też będzie dobre?
Odpowiedz
2762 dni temu
Oczywiście :)
1039 dni temu
Będzie dobre. Można też pomieszać surowego łososia z wędzonym. Zamiast grzybków można dodać kapary.