zobacz film Bajgiel z serkiem chrzanowym i pastrami

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • piekarnik rozgrzany do temp. 180°C

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SEREK CHRZANOWY

Wszystkie składniki na serek chrzanowy przekładamy do miski i dokładnie mieszamy.

KROK 2: SKŁADAMY BAJGLE

Bajgle przekrawamy na pół i wszystkie sześć połówek smarujemy serkiem chrzanowym. Następnie na dolnych połówkach układamy kolejno: po cztery plastry pastrami, plasterki ogórków i po plastrze cheddara. Na koniec posypujemy je prażoną cebulką i składamy kanapki.

KROK 3: ZAPIEKAMY BAJGLE

Bajgle podpiekamy w piekarniku rozgrzanym do temp. 180°C przez ok. 5 minut i jemy od razu, jeszcze ciepłe.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!