Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- piekarnik rozgrzany do temp. 180°C
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SEREK CHRZANOWY
Wszystkie składniki na serek chrzanowy przekładamy do miski i dokładnie mieszamy.
KROK 2: SKŁADAMY BAJGLE
Bajgle przekrawamy na pół i wszystkie sześć połówek smarujemy serkiem chrzanowym. Następnie na dolnych połówkach układamy kolejno: po cztery plastry pastrami, plasterki ogórków i po plastrze cheddara. Na koniec posypujemy je prażoną cebulką i składamy kanapki.
KROK 3: ZAPIEKAMY BAJGLE
Bajgle podpiekamy w piekarniku rozgrzanym do temp. 180°C przez ok. 5 minut i jemy od razu, jeszcze ciepłe.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Boczek pieczony
- Burek ze szpinakiem
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Pistacjowy sernik baskijski
- Piernik świąteczny
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Sernik pistacjowy
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pieczona ryba po grecku
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Mini burgery
- Ryba z piekarnika
- Uszka z grzybami
- Nuggetsy z kurczaka
- Ryba po japońsku
- Śledź w oleju
- Makówki śląskie
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)