Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- piekarnik rozgrzany do temp. 180°C
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SEREK CHRZANOWY
Wszystkie składniki na serek chrzanowy przekładamy do miski i dokładnie mieszamy.
KROK 2: SKŁADAMY BAJGLE
Bajgle przekrawamy na pół i wszystkie sześć połówek smarujemy serkiem chrzanowym. Następnie na dolnych połówkach układamy kolejno: po cztery plastry pastrami, plasterki ogórków i po plastrze cheddara. Na koniec posypujemy je prażoną cebulką i składamy kanapki.
KROK 3: ZAPIEKAMY BAJGLE
Bajgle podpiekamy w piekarniku rozgrzanym do temp. 180°C przez ok. 5 minut i jemy od razu, jeszcze ciepłe.
Zobacz podobne
przepisy
Club sandwich ze schabem
Trzy kromki chleba, chrupiący boczek, soczysty schab, jajko sadzone i pikantny sos – w wykonaniu Karola Okrasy nawet kanapka jest arcydziełem!
Czekoladowe bajgle z kremem śmietankowym
Słodkie oblicze kuchni inspirowanej Ameryką w najlepszym wydaniu! Przygotuj domowe, czekoladowe bajgle z kremem na bazie serka, korzystając ze sprawdzonego przepisu Pawła.
Wegańskie bajgle buraczane
Bajgle buraczane cudownie delikatne, puszyste i o pięknym kolorze. Każdemu wyjdą idealnie! Aby od razu się w nich zakochać, wystarczy spróbować!
BLT, czyli kanapka w stylu amerykańskim z bekonem, sałatą i pomidorem
Kanapka inspirowana kuchnią amerykańską. Idealnie podsmażone kromki chleba tostowego, które ukrywają plastry chrupiącego bekonu i soczystego pomidora, to świetny pomysł na śniadanie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Śledzie po kaszubsku
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Przekąski sylwestrowe
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Sernik piernikowy
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Świąteczne pierniczki
- Kutia
- Zupa grzybowa z makaronem
- Błyskawiczne pierniczki
- Pistacjowy sernik baskijski
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Sernik krakowski
- Ciasto marchewkowe
- Ryba po japońsku
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)