Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY DESER
Nad garnkiem z gorącą wodą umieszczamy dużą miskę. W misce robimy kąpiel wodną i rozpuszczamy w niej masło, czekolady oraz miód. Herbatniki kruszymy i wsypujemy do czekoladowej masy wraz z pistacjami. Całość mieszamy i nakładamy do foremki.
KROK 2: WSTAWIAMY DESER DO LODÓWKI
Deser wkładamy do lodówki na co najmniej 2 godziny.
KROK 3: PODAJEMY DESER
Po tym czasie wyjmujemy z lodówki i podajemy gotowy deser.
Zobacz podobne
przepisy
Serniczki z kaszy gryczanej z imbirem
Wariacja na temat sernika i oryginalny pomysł na wykorzystanie kaszy gryczanej. To słodki i zdrowy deser dla każdego.
Tarta bananowo-karmelowa
Tarta jest jednym z najdoskonalszych deserów, jaki kiedykolwiek wymyślono. Dziś proponujemy Wam tartę bananowo-karmelową! Obiecujemy, że oszalejecie z zachwytu!
Delikatny włoski sernik z ricottą i malinami
Pyszny deser w stylu włoskim z malinami i prawdziwym włoskim serem. Koniecznie musisz spróbować!
Ciasto à la Kinder Country
Znane słodycze bywają inspiracją także dla Pawła Małeckiego! Sprawdź, jak smakują warstwy ciasta z aksamitnym kremem śmietanowym, czekoladą i pszenicą!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Ryba po japońsku
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Przekąski sylwestrowe
- Sernik piernikowy
- Wigilijny makowiec
- Ciasto marchewkowe
- Ciasto na pierogi
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Wegańska ryba po grecku
- Sernik krakowski
- Błyskawiczne pierniczki
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Kompot z suszu z cytryną
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)