
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY DESER
Nad garnkiem z gorącą wodą umieszczamy dużą miskę. W misce robimy kąpiel wodną i rozpuszczamy w niej masło, czekolady oraz miód. Herbatniki kruszymy i wsypujemy do czekoladowej masy wraz z pistacjami. Całość mieszamy i nakładamy do foremki.
KROK 2: WSTAWIAMY DESER DO LODÓWKI
Deser wkładamy do lodówki na co najmniej 2 godziny.
KROK 3: PODAJEMY DESER
Po tym czasie wyjmujemy z lodówki i podajemy gotowy deser.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Rwany chlebek ziołowy
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Koszyczki z ciasta filo z kremem i owocami
- Czekoladowe ciasto z mascarpone – szybki przepis
- Kotlety siekane z kurczaka
- Grillowana cukinia
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Pinsa verde
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Chlebek bananowy
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)