Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY DESER
Nad garnkiem z gorącą wodą umieszczamy dużą miskę. W misce robimy kąpiel wodną i rozpuszczamy w niej masło, czekolady oraz miód. Herbatniki kruszymy i wsypujemy do czekoladowej masy wraz z pistacjami. Całość mieszamy i nakładamy do foremki.
KROK 2: WSTAWIAMY DESER DO LODÓWKI
Deser wkładamy do lodówki na co najmniej 2 godziny.
KROK 3: PODAJEMY DESER
Po tym czasie wyjmujemy z lodówki i podajemy gotowy deser.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Jajka na miękko
- Uszka z grzybami
- Makówki śląskie
- Śledź w oleju
- Boczek pieczony
- Sałatka gyros
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Przekąski sylwestrowe
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Ciasto na pierogi
- Burek ze szpinakiem
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Golonka pieczona po bawarsku
- Nuggetsy z kurczaka
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)