
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- rozdrabniacz
- obieraczkę do warzyw
Sposób przygotowania:
KOTLET Z ŁOSOSIA
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI KOTLETA
Cebulę, pietruszkę i czosnek bardzo drobno siekamy w rozdrabniaczu i przekładamy do miski. Łososia kroimy na mniejsze kawałki i także rozdrabniamy.
KROK 2: FORMUJEMY I SMAŻYMY KOTLETA
Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Z gotowej masy formujemy okrągły kotlet i smażymy go na średnim ogniu, po 5 minut z każdej strony.
SOS CHRZANOWY
Wszystkie składniki sosu mieszamy ze sobą.
SAŁATKA Z OGÓRKA
Koperek dość drobno siekamy. Ogórek tniemy za pomocą obieraczki do warzyw. Następnie skrapiamy go oliwą, doprawiamy solą i koperkiem. Całość dokładnie mieszamy.
PODANIE
Przekrawamy pieczywo. Na dolną część nakładamy kolejno: sos chrzanowy, miks sałat, kotlet z łososia, sałatkę z ogórka i kiełki. Na wierzch kładziemy górną część pieczywa.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Grillowana cukinia
- Dressing musztardowo-miodowy
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Pinsa verde
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
- Babeczka z mikrofali na 3 sposoby
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowania
Komentarze (0)