zobacz film

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotuj

  • prostokątną formę

W rondelku na małym ogniu podgrzewamy masło orzechowe i miód. W dużej misce mieszamy ekspandowane ziarna, żurawiny i siemię lniane. Do miski dodajemy masło z miodem i całość dokładnie mieszamy. Masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i wstawiamy do lodówki na 1 godzinę. Następnie masę dzielimy na 12 kawałków.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Kmz Kmz
    194 dni temu
    Czy można zastąpić czymś masło orzechowe?

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram