
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY CROISSANTA
Croissanta przekrawamy wzdłuż na pół, uważając, aby nie przekroić go do końca. Jedną połówkę smarujemy czerwonym pesto.
KROK 2: PODAJEMY CROISSANTA
Pomidorki kroimy na pół, a figę w plastry. Tak przygotowane składniki wraz z rukolą i serem umieszczamy w croissancie.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Makówki śląskie
- Guacamole
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Pistacjowy sernik baskijski
- Makowiec japoński
- Łazanki
- Krokiety z mięsem
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Domek z piernika
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Sałatka gyros
- Świąteczne pierniczki
- Piernik świąteczny
- Klasyczna sałatka grecka
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ryba po japońsku
- Spaghetti carbonara
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)