![Croissanty z truskawkami i serem brie Croissanty z truskawkami i serem brie](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/0be1ae2ad693-30486a02b493-kw28-2023-kinga-paruzel-croissanty-z-truskawkami-i-serem-brie.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Ser i truskawki kroimy w plastry.
KROK 2: KOMPONUJEMY KANAPKI
Croissanty przekrawamy na pół i dolne połówki smarujemy masłem. Następnie wykładamy na nie szpinak, ser i truskawki. Tak przygotowane rogaliki skrapiamy kremem balsamicznym i przykrywamy górnymi połówkami croissantów.
Zobacz podobne
przepisy
Croissanty z filetem z piersi kurczaka
Cudownie maślany, delikatnie słodki croissant z guacamole, delikatna szynka z kurczaka i jajko sadzone – takie połączenie składników to gwarancja pysznego śniadania!
![Croissanty z filetem z piersi kurczaka](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/8ae0946de7ad-f1a889fc6b9f-kw08-2022-kinga-paruzel-Croissanty-z-filetem-z-piersi-kurczaka.webp)
Kanapka viva camembert
Pszenna bułka z chrupiącą skórką, francuski ser i słodka żurawina – prosty sposób na kanapkę o oryginalnym smaku!
![Kanapka viva camembert](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/80c4641daa02-d386a8cfed-Katalog-kanapek_98516_960x540.webp)
Kanapka paryżanka
Delikatny rogalik, twaróg, odrobina konfitury i listki mięty – pyszny pomysł na francuskie śniadanie w pięć minut!
![Kanapka paryżanka](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/3e0c374efe1f-be6ed9be82-Katalog-kanapek_98498_960x540.webp)
Kanapka ciao ciabatta
Delikatny chleb pszenny, na którym ułożono włoskie przysmaki. Świetny pomysł na pyszne śniadanie!
![Kanapka ciao ciabatta](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/99f9b6006212-2f16b47b49-Katalog-kanapek_98430_960x540.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Francuskie tosty z karmelizowanymi jabłkami
- Seler naciowy z nadzieniem z sera brie i krakersów
- Pizza z gruszką i serem roquefort podawana z rukolą
- Mrożony jogurt czekoladowy z ciastkami
- Cassoulet z udkami kurczaka i boczkiem
- Pascha czekoladowa
- Wegański łosoś z papryki
- Dacquoise z musem z sera gorgonzola i karmelizowanymi gruszkami
- Sałatka makaronowo-serowa w słoikach
- Wytrawne scones z cheddarem i szynką
- Domowy zakwas na żurek
- Tatar z buraków z żółtkiem z mango
- Croquetas z purée ziemniaczanym i chorizo
- Wrapy z kurczakiem w sosie mango
- Serek wiejski z owocami i masłem orzechowym
- Lody rabarbarowo-jogurtowe
- Sylwestrowe jajka faszerowane
- Pieczone frytki warzywne z dipem blue cheese
- Grzybowy sos pieczeniowy
- Kapusta z pigwą i wędzonym łososiem
- Haluszki z wędzonymi serkami i sosem żurawinowym
- Parmigiana di melanzane – przepis na zapiekankę z bakłażanem
- Sałatka hamburgerowa
- Sos chrzanowy
- Kawowe babeczki z kubka
- Kokosowy pudding chia z doliny
- Pesto z suszonych pomidorów
- Czekoladowa miska smoothie i ciastka owsiane – lunchbox na słodko
- Steki z łososia w sosie cytrynowym z karczochami
Komentarze (0)