Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
-
blender kielichowy
-
papierowe słomki
Shake
Krok 1: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI
Szpinak łączymy z bananem w kielichu blendera. Dodajemy kakao i nasiona chia. Całość zalewamy napojem migdałowym.
Krok 2: MIKSUJEMY SKŁADNIKI I PODAJEMY SHAKE
Miksujemy składniki do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji. Shake przelewamy do wysokich szklanek. Podajemy z papierowymi słomkami.
Smoothie
Krok 1: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI
Liście jarmużu wkładamy do kielicha blendera. Jabłko ze skórką kroimy na cząstki i dodajemy do jarmużu.
Krok 2: MIKSUJEMY I PODAJEMY SMOOTHIE
Całość zalewamy shotem imbirowym i miksujemy do uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji. Smoothie przelewamy do wysokich szklanek. Podajemy z papierowymi słomkami.
Zobacz podobne
przepisy
Zielone chia smoothie
Zmiksuj sobie zieloną porcję energii na cały dzień! Wypróbuj przepis Kingi na pyszne smoothie.
Koktajle na detoks
Wyciśnij moc z owoców dzięki przepisowi Darii na dwa oczyszczające koktajle! Idealne po treningu i na początek dnia!
3 sposoby na koktajle
Zobacz, jakie sposoby na orzeźwienie, odnowę oraz odbudowę ma Kinga Paruzel! Przygotuj razem z nią 3 koktajle.
Napój marchewkowo-imbirowy z pomarańczą
Marchewka, imbir i pomarańcza to doskonała kompozycja na zimowe dni. Wypróbuj i zaserwuj swoim domownikom.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Kutia
- Kapusta z grochem
- Ryba po japońsku
- Ciasto marchewkowe
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Świąteczne pierniczki
- Sernik krakowski
- Pistacjowy sernik baskijski
- Domek z piernika
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Śledzie po kaszubsku
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Błyskawiczne pierniczki
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (2)
338 dni temu
Witam czy można przygotować dzień wcześniej nie straci na wartości
odpowiedz
338 dni temu
Przygotowanie napojów jest tak szybkie, że raczej zachęcamy, aby przygotowywać je bezpośrednio przed podaniem. Możesz oczywiście spróbować zrobić je dzień wcześniej, jednak koniecznie trzeba przechowywać je w lodówce.