
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender
KROK 1: MIKSUJEMY JARMUŻ I SZPINAK
Do naczynia blendera wkładamy umyte liście jarmużu i szpinaku. Dokładnie miksujemy.
KROK 2: BLENDUJEMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI SMOOTHIE
Owoce obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do naczynia. Zalewamy wodą. Całość blendujemy do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodajemy nasiona chia i mieszamy łyżką. Smoothie rozlewamy do 2 wysokich szklanek.
Zobacz podobne
przepisy
Ananasowe smoothie z awokado
Moda na zielone smoothie trwa. Wypróbuj połączenie świeżego szpinaku, awokado i mięty ze słodkim ananasem i pomarańczą.

Tort sernikowy z polewą ze smoothie
Torty, które nie wymagają pieczenia, też mogą być zachwycające! Wypróbuj przepis na tort sernikowy z owocową polewą.

Owocowe smoothie bowl
Owocowe smoothie bowl świetnie sprawdzi się jako przekąska w ciągu dnia, czy podczas spotkania z przyjaciółmi.

Smoothie z żółtych owoców
Smoothie żółte niczym słońce! Z ananasa, mango i bananów z dodatkiem orzechów.

Zobacz przepisy
na święta
- Pistacjowy sernik baskijski
- Limonkowa babka majonezowa
- Sernik z kajmakiem i migdałami
- Makowiec drożdżowy
- Babka marmurkowa
- Kotlety jajeczne
- Sernik bez spodu
- Tradycyjny żurek na zakwasie
- Zupa chrzanowa
- Babka wielkanocna
- Murzin wielkanocny
- Babka gotowana waniliowo-czekoladowa
- Ciasto szpinakowe à la jajka sadzone
- Karmelowy sernik z rosą
- Babka bananowa
- Jajka faszerowane pieczarkami
- Babeczki leśny mech
- Sernik pistacjowy
- Sernik z wiśniami
- Klops z jajkiem
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)