Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender
KROK 1: MIKSUJEMY JARMUŻ I SZPINAK
Do naczynia blendera wkładamy umyte liście jarmużu i szpinaku. Dokładnie miksujemy.
KROK 2: BLENDUJEMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI SMOOTHIE
Owoce obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do naczynia. Zalewamy wodą. Całość blendujemy do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodajemy nasiona chia i mieszamy łyżką. Smoothie rozlewamy do 2 wysokich szklanek.
Zobacz podobne
przepisy
Ananasowe smoothie z awokado
Moda na zielone smoothie trwa. Wypróbuj połączenie świeżego szpinaku, awokado i mięty ze słodkim ananasem i pomarańczą.
Tort sernikowy z polewą ze smoothie
Torty, które nie wymagają pieczenia, też mogą być zachwycające! Wypróbuj przepis na tort sernikowy z owocową polewą.
Owocowe smoothie bowl
Owocowe smoothie bowl świetnie sprawdzi się jako przekąska w ciągu dnia, czy podczas spotkania z przyjaciółmi.
Smoothie z żółtych owoców
Smoothie żółte niczym słońce! Z ananasa, mango i bananów z dodatkiem orzechów.
Zobacz wszystkie
przepisy
- Wegańska ryba po grecku
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Sałatka gyros
- Uszka z grzybami
- Kompot z suszu z cytryną
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Ciasto na pierogi
- Sernik piernikowy
- Ciasto marchewkowe
- Kapusta z grochem
- Świąteczne pierniczki
- Przekąski sylwestrowe
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)