
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Karczochy, pomidory i oliwki osączyć i drobno posiekać. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Wymieszać z majerankiem.
Ser feta osączyć i najpierw przekroić w poprzek na pół, a następnie każdą połówkę na 2 plastry. Dolne plastry umieścić na 4 kawałkach folii aluminiowej. Rozłożyć na nich uzyskaną wcześniej mieszankę i doprawić pieprzem. Przykryć górnymi plastrami, lekko docisnąć. Każdą porcję zawinąć szczelnie w folię i piec na rozgrzanym grillu przez 15-20 minut, aż ser zmięknie.
Komentarze (3)
1713 dni temu
To katar czy karczochy?
odpowiedz
1713 dni temu
Kapar
1713 dni temu
W przepisie wykorzystujemy karczochy :)
zobacz wszystkie