Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- rozgrzany grill
- tackę na grill
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA NA GRILL
Ziemniaki i pieczarki kroimy na mniejsze kawałki i układamy na tacce. Posypujemy solą i pieprzem i przekładamy na rozgrzany grill.
KROK 2: GRILLUJEMY STEK
Obok układamy stek w marynacie.
Ziemniaki i pieczarki grillujemy, aż będą miękkie. Mięso grillujemy po 10 minut z każdej strony.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Przekąski sylwestrowe
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Śledzie po kaszubsku
- Boczek pieczony
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Pistacjowy sernik baskijski
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Zupa grzybowa z makaronem
- Makówki śląskie
- Guacamole
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ciasto marchewkowe
- Pierniki
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Pulpety w sosie pomidorowym
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (1)
1577 dni temu
KKiedy zobaczyłem jelenia wiedziałem że musze spróbować ten przepis zrobić w domu. Kupiłem jelenia, Perłę i wszytkie inne produkty i powiem że nawet się udało. Wszystko smakowało pysznie, Perłą doperłniła smaku. Polecam!
Odpowiedz