Grillowany jeleń z pieczarkami i ziemniakami

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • rozgrzany grill
  • tackę na grill

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA NA GRILL

Ziemniaki i pieczarki kroimy na mniejsze kawałki i układamy na tacce. Posypujemy solą i pieprzem i przekładamy na rozgrzany grill.

KROK 2: GRILLUJEMY STEK

Obok układamy stek w marynacie.
Ziemniaki i pieczarki grillujemy, aż będą miękkie. Mięso grillujemy po 10 minut z każdej strony.

 

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

zobacz więcej

Komentarze (1)

Avatar
  • jarek jarek
    1403 dni temu
    KKiedy zobaczyłem jelenia wiedziałem że musze spróbować ten przepis zrobić w domu. Kupiłem jelenia, Perłę i wszytkie inne produkty i powiem że nawet się udało. Wszystko smakowało pysznie, Perłą doperłniła smaku. Polecam!

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!