Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- rozgrzany grill
- tackę na grill
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA NA GRILL
Ziemniaki i pieczarki kroimy na mniejsze kawałki i układamy na tacce. Posypujemy solą i pieprzem i przekładamy na rozgrzany grill.
KROK 2: GRILLUJEMY STEK
Obok układamy stek w marynacie.
Ziemniaki i pieczarki grillujemy, aż będą miękkie. Mięso grillujemy po 10 minut z każdej strony.
Zobacz podobne
przepisy
Wolno grillowane żeberka BBQ
Nagrodą za cierpliwość będzie świetny smak! Wolno grillowane żeberka BBQ wg przepisu Karola Okrasy zostaną gwiazdą każdej imprezy przy grillu!
Grillowane steki wołowe z sałatką i salsą warzywną
Chcesz przygotować szybką ucztę niespodziankę na Dzień Ojca? Wykorzystaj przepis Karola na idealne steki z grilla podane z warzywną salsą i świeżą sałatką!
Pieczony udziec z jelenia w marynacie winno-musztardowej
Jeśli pieczeń, to tylko z jelenia! Sprawdź, jak to szlachetne mięso zyskuje na smaku dzięki winno-musztardowej marynacie i wolnemu pieczeniu. Dla takiego dania zawsze znajdzie się okazja!
Grillowany stek z jelenia
W sezonie grillowym poszukaj nowych inspiracji! Sięgnij po steki z jelenia w aromatycznej marynacie i przyrządź je na ruszcie podczas imprezy w ogrodzie. Taka alternatywa zasmakuje każdemu!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Podudzia kurczaka z grilla marynowane w soku z pomarańczy
- Kompot z suszu z cytryną
- Truskawkowo-malinowe tiramisu
- Szybki wegeburger
- Gulasz z jelenia
- Sałatka z ryżem, ogórkiem i papają
- Rosyjska sałatka warstwowa
- Pieczona łopatka w kremowym sosie grzybowym
- Zupa chrzanowa
- 3 dania grillowane w folii: łosoś, szparagi i młode ziemniaki
- Wegańska kiełbasa z grilla
- Grillowane kofty w tortilli
- Ciecierzyca po bretońsku
- Indyk caprese
- Pieczone frytki warzywne z dipem ziołowym
- Rabarbarowy kisiel na bazie napoju żniwnego
- Pizza z patelni
- Beza migdałowa z truskawkami i bitą śmietaną
- Ravioli z dynią
- Sałatka warzywne ciastko
- Bezmięsne udka serowe
- Ravioli con uovo – przepis na ravioli z płynnym żółtkiem
- Cukinia w koperkowej marynacie
- KRUSZONKA MIGDAŁOWA I ZAPIEKANE POD NIĄ ŚLIWKI
- Zupa marchewkowa z pomarańczą
- Grzanki z wędzonym na zimno halibutem
- EKSPRESOWA KONFITURA Z MALIN
- Muffinki śniadaniowe z warzywami i prosciutto
- Wegańskie i bezglutenowe ciasteczka kokosowo-pomarańczowe
- Deser buraczano-truskawkowy z sosem wiśniowym i musli
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (1)
1180 dni temu
KKiedy zobaczyłem jelenia wiedziałem że musze spróbować ten przepis zrobić w domu. Kupiłem jelenia, Perłę i wszytkie inne produkty i powiem że nawet się udało. Wszystko smakowało pysznie, Perłą doperłniła smaku. Polecam!
odpowiedz