
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- rozgrzany grill
- tackę na grill
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA NA GRILL
Ziemniaki i pieczarki kroimy na mniejsze kawałki i układamy na tacce. Posypujemy solą i pieprzem i przekładamy na rozgrzany grill.
KROK 2: GRILLUJEMY STEK
Obok układamy stek w marynacie.
Ziemniaki i pieczarki grillujemy, aż będą miękkie. Mięso grillujemy po 10 minut z każdej strony.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Corn dog
- Spaghetti carbonara
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Kotlet pożarski – przepis
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Mus truskawkowy
- Zasmażana młoda kapusta
- Sos kurkowy
- Gzik
- Makaron z truskawkami
- Sałatka z arbuzem i fetą
- Zapiekanka z mięsem mielonym, warzywami w stylu greckim i rozmarynem
- Pulpety w sosie koperkowym
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Deser z chia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
1415 dni temu
KKiedy zobaczyłem jelenia wiedziałem że musze spróbować ten przepis zrobić w domu. Kupiłem jelenia, Perłę i wszytkie inne produkty i powiem że nawet się udało. Wszystko smakowało pysznie, Perłą doperłniła smaku. Polecam!
odpowiedz