Grillowany łosoś z salsą z awokado
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Umytego i osuszonego łososia nacieramy odrobiną oliwy z oliwek i mieszanką z 1 płaskiej łyżeczki soli i ostrej papryki. Grillujemy z dwóch stron.

Awokado obieramy i kroimy w kostkę. Dodajemy posiekaną cebulę, świeżą kolendrę, sok z 2 limonek. Przyprawiamy solą i pieprzem.

Rybę przekładamy na talerze i nakładamy po 1 łyżce salsy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • nikssas nikssas
    1416 dni temu
    Niezwykle proste i szybkie w wykonaniu danie... a do tego bardzo smaczne. Przegryzłam bułką z oliwkami (oczywiście tą z Lidla). :)

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram