
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: GOTUJEMY KASZĘ
Kaszę, mleczko kokosowe, wodę i sól dodajemy do pojemnika miksującego i gotujemy, wykorzystując program „własne ustawienia” / temperatura: 90°C / czas: 15 minut / prędkość: 1.
KROK 2: MIKSUJEMY KASZĘ Z DODATKAMI
Mango obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Następnie przekładamy je wraz z serkiem wiejskim, sokiem wyciśniętym z limonki i syropem klonowym do misy termorobota. Całość miksujemy, używając programu „własne ustawienia” / czas: 1 minuta / prędkość: 7.
Jaglankę podajemy od razu lub na zimno z ulubionymi dodatkami.
WSKAZÓWKA! Aby jaglanka była bardziej kremowa, warto dodać więcej mleczka kokosowego i ponownie, krótko zmiksować.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Jajka na miękko
- Lemoniada arbuzowa
- Owsianka na mleku
- Gnocchi własnej roboty
- Grochówka wojskowa
- Sałatka gyros
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Gruszki w syropie
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Spaghetti carbonara
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Corn dog
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)