Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- termorobota MC Smart
Sposób przygotowania:
KROK 1: GOTUJEMY KASZĘ
Kaszę, mleczko kokosowe, wodę i sól dodajemy do pojemnika miksującego i gotujemy, wykorzystując program „własne ustawienia” / temperatura: 90°C / czas: 15 minut / prędkość: 1.
KROK 2: MIKSUJEMY KASZĘ Z DODATKAMI
Mango obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Następnie przekładamy je wraz z serkiem wiejskim, sokiem wyciśniętym z limonki i syropem klonowym do misy termorobota. Całość miksujemy, używając programu „własne ustawienia” / czas: 1 minuta / prędkość: 7.
Jaglankę podajemy od razu lub na zimno z ulubionymi dodatkami.
WSKAZÓWKA! Aby jaglanka była bardziej kremowa, warto dodać więcej mleczka kokosowego i ponownie, krótko zmiksować.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Śledzie po kaszubsku
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Mini burgery
- Makówki śląskie
- Golonka pieczona po bawarsku
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Łazanki
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Kutia
- Sernik pistacjowy
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Przekąski sylwestrowe
- Burek ze szpinakiem
- Zupa grzybowa z makaronem
- Makowiec japoński
- Sałatka gyros
- Boczek pieczony
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)