Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- wykałaczki
Sposób przygotowania:
KROK 1: KROIMY I PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Pieczywo bio kroimy w kostkę, plastry łososia zwijamy, oliwki odsączamy z zalewy.
KROK 2: SKŁADAMY KORECZKI
Na wykałaczki nabijamy kolejno: pieczywo bio porkojone w kotkę i zwinięte plastry łososia. Łososia obficie smarujemy serkiem. Na koniec nabijamy na wykałaczkę całą oliwkę.
Koreczki układamy na talerzu.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Uszka z grzybami
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Guacamole
- Domek z piernika
- Klasyczna sałatka grecka
- Sałatka gyros
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto marchewkowe
- Pistacjowy sernik baskijski
- Zupa grzybowa z makaronem
- Pieczona ryba po grecku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Sernik pistacjowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)