Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- wykałaczki
Sposób przygotowania:
KROK 1: KROIMY I PRZYGOTOWUJEMY SKŁADNIKI
Pieczywo bio kroimy w kostkę, plastry łososia zwijamy, oliwki odsączamy z zalewy.
KROK 2: SKŁADAMY KORECZKI
Na wykałaczki nabijamy kolejno: pieczywo bio porkojone w kotkę i zwinięte plastry łososia. Łososia obficie smarujemy serkiem. Na koniec nabijamy na wykałaczkę całą oliwkę.
Koreczki układamy na talerzu.
Zobacz podobne
przepisy
Chorizo z ziemniakami
Pikantna, treściwa przekąska prosto z południa. Sprawdzi się podczas niejednego spotkania, a jej smak doceni każdy gość.
Kolorowe warstwowe koreczki z pomidorową czapeczką, nektarynką i kakao
Zmień zwykłe kanapki w kolorowe koreczki i zobacz, ile frajdy może sprawić dziecku zwykłe śniadanie. Są pyszne i zdrowe!
Koreczki ze schabem w boczku
Szukasz ciekawego i prostego pomysłu na danie z grilla? Wypróbuj przepis na pyszne koreczki schabowe!
Kuleczki z koziego sera
Niepowtarzalny smak koziego sera sprawia, że te sylwestrowe przekąski szybko znikają z talerza. Przygotuj serowe kuleczki w chrupiącej panierce dla siebie i bliskich na tę szczególną okazję!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Uszka z grzybami
- Błyskawiczne pierniczki
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Kutia
- Ciasto marchewkowe
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Śledzie po kaszubsku
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Kompot z suszu z cytryną
- Kapusta z grochem
- Ciasto na pierogi
- Przekąski sylwestrowe
- Wigilijny makowiec
- Kapusta z grzybami i selerem miodowym
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)