Karol Okrasa

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

KROK 1: Przygotowujemy warzywa

Na małym ogniu gotujemy wywar warzywny wraz ze skórka grana padano. Pomidory parzymy i obieramy ze skórki. Kroimy w drobną kostkę. Dynię obieramy ze skóry i kroimy w kostkę 1,5 x 1,5 cm. W taka sama kostkę kroimy cukinię, paprykę, patisony i kapustę. Łodygi selera szatkujemy na kawałki. Pokrojone warzywa (z wyjątkiem pomidorów) razem z biała fasola dodajemy do wywaru i całość zagotowujemy.

KROK 2: Dodajemy pomidory

Dorzucamy pomidory razem z posiekanymi ziołami. Doprawiamy sola i pieprzem.

KROK 3: Gotujemy makaron

Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Ugotowany makaron dodajemy do zupy. Mieszamy i rozlewamy do miseczek.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (1)

Avatar
  • Swietłana Swietłana
    224 dni temu
    Smaczna zupka

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram