Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- blender ręczny
- papier do pieczenia
- airfryer z koszem o pojemności 2,2 l
Sposób przygotowania:
KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY CIASTO
Wszystkie składniki poza borówkami i bananem przekładamy do miski i blendujemy na dość gładkie ciasto.
KROK 2: PIECZEMY OMLET
Do kosza airfryera wyłożonego papierem do pieczenia dajemy ciasto. Z wierzchu posypujemy je borówkami, a następnie układamy na nich plastry banana. Omlet pieczemy przez ok. 15 minut w temp. 180°C, aż będzie złocisty.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ryba z piekarnika
- Burek ze szpinakiem
- Kutia
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Śledzie po kaszubsku
- Sałatka gyros
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Jajka na miękko
- Uszka z grzybami
- Makówki śląskie
- Boczek pieczony
- Świąteczne pierniczki
- Klasyczna sałatka grecka
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Ciasto marchewkowe
- Przekąski sylwestrowe
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
14 dni temu
No przepis dramat, nie dopieka się
Odpowiedz
48 dni temu
Nie polecam, nie dopieka się od środka, nawet jak jest dłużej przetrzymany.
Odpowiedz