Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blachę piekarnikową
 - papier do pieczenia
 - piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
 
KROK 1: Przygotowujemy ciecierzycę
Ciecierzycę dokładnie odcedzamy.
KROK 2: Przyprawiamy ciecierzycę
Blachę wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy na niej ciecierzycę, którą posypujemy przyprawami i polewamy syropem z agawy.
KROK 3: Pieczemy
Ciecierzycę pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez około 20-25 minut.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pulpety w sosie pomidorowym
 - Domek z piernika
 - Ryba po japońsku
 - Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
 - Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
 - Klasyczna sałatka grecka
 - Nuggetsy z kurczaka
 - Ciasto marchewkowe
 - Sernik pistacjowy
 - Ciasto na pierogi
 - Burek ze szpinakiem
 - Barszcz czerwony z ziemniakami
 - Boczek pieczony
 - Golonka pieczona po bawarsku
 - Śledź w oleju
 - Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
 - Makowiec japoński
 - Krokiety z mięsem
 - Spaghetti carbonara
 - Makówki śląskie
 
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
				
				
				
				
				
				
				
				
    
Komentarze (0)