Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- blachę piekarnikową
- papier do pieczenia
- piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C
KROK 1: Przygotowujemy ciecierzycę
Ciecierzycę dokładnie odcedzamy.
KROK 2: Przyprawiamy ciecierzycę
Blachę wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy na niej ciecierzycę, którą posypujemy przyprawami i polewamy syropem z agawy.
KROK 3: Pieczemy
Ciecierzycę pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez około 20-25 minut.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Domek z piernika
- Ryba po japońsku
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Klasyczna sałatka grecka
- Nuggetsy z kurczaka
- Ciasto marchewkowe
- Sernik pistacjowy
- Ciasto na pierogi
- Burek ze szpinakiem
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Boczek pieczony
- Golonka pieczona po bawarsku
- Śledź w oleju
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Makowiec japoński
- Krokiety z mięsem
- Spaghetti carbonara
- Makówki śląskie
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)