zobacz film Pieczona ciecierzyca na słodko

Daria Ładocha

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • blachę piekarnikową
  • papier do pieczenia
  • piekarnik rozgrzany do temperatury 180°C

 

KROK 1: Przygotowujemy ciecierzycę

Ciecierzycę dokładnie odcedzamy.

KROK 2: Przyprawiamy ciecierzycę

Blachę wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy na niej ciecierzycę, którą posypujemy przyprawami i polewamy syropem z agawy.

KROK 3: Pieczemy

Ciecierzycę pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180°C przez około 20-25 minut.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!