Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PODPIEKAMY PITY
Na rozgrzanej patelni podpiekamy pity z każdej strony przez 2 minuty. Wykrawamy kawałki przypominające kawałki pizzy.
Krok 2: WKŁADAMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI DO LUNCHBOXA
Do pudełka śniadaniowego wkładamy podpieczone kawałki pity, sos pomidorowy, kulki mozzarelli skropione oliwą, plasterki salami, rukolę oraz pomidorki koktajlowe.
KROK 3: KOMPONUJEMY SWOJĄ PITĘ
Pity smarujemy sosem pomidorowym, a następnie układamy na nich składniki wg uznania.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledź w oleju
- Świąteczne pierniczki
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Sałatka gyros
- Przekąski sylwestrowe
- Boczek pieczony
- Zupa grzybowa z makaronem
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Golonka pieczona po bawarsku
- Uszka z grzybami
- Kutia
- Sernik pistacjowy
- Makówki śląskie
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Domek z piernika
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (0)