
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PODPIEKAMY PITY
Na rozgrzanej patelni podpiekamy pity z każdej strony przez 2 minuty. Wykrawamy kawałki przypominające kawałki pizzy.
Krok 2: WKŁADAMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI DO LUNCHBOXA
Do pudełka śniadaniowego wkładamy podpieczone kawałki pity, sos pomidorowy, kulki mozzarelli skropione oliwą, plasterki salami, rukolę oraz pomidorki koktajlowe.
KROK 3: KOMPONUJEMY SWOJĄ PITĘ
Pity smarujemy sosem pomidorowym, a następnie układamy na nich składniki wg uznania.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Ryba z piekarnika
- Ciasto skubaniec z agrestem
- Sałatka colesław z czerwonej kapusty
- Bruschetta z pomidorami
- Zupa gyros
- Jak przygotować sos holenderski?
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
- Kurczak w sosie jogurtowym
- Pieczony naleśnik, czyli dutch baby
- Aglio, olio e peperoncino – makaron z chili
- Corn dog
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Spaghetti carbonara
- Cacio e pepe – makaron z serem i pieprzem
- Butter chicken
- Ziemniaki z grilla
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)