Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PODPIEKAMY PITY
Na rozgrzanej patelni podpiekamy pity z każdej strony przez 2 minuty. Wykrawamy kawałki przypominające kawałki pizzy.
Krok 2: WKŁADAMY WSZYSTKIE SKŁADNIKI DO LUNCHBOXA
Do pudełka śniadaniowego wkładamy podpieczone kawałki pity, sos pomidorowy, kulki mozzarelli skropione oliwą, plasterki salami, rukolę oraz pomidorki koktajlowe.
KROK 3: KOMPONUJEMY SWOJĄ PITĘ
Pity smarujemy sosem pomidorowym, a następnie układamy na nich składniki wg uznania.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledź w oleju
 - Świąteczne pierniczki
 - Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
 - Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
 - Sałatka gyros
 - Przekąski sylwestrowe
 - Boczek pieczony
 - Zupa grzybowa z makaronem
 - Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
 - Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
 - Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
 - Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
 - Golonka pieczona po bawarsku
 - Uszka z grzybami
 - Kutia
 - Sernik pistacjowy
 - Makówki śląskie
 - Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
 - Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
 - Domek z piernika
 
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
				
				
				
				
				
				
				
				
    
Komentarze (0)