Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
KROK 1: Kroimy owoce
Pomarańczę i śliwkę kroimy w plasterki.
KROK 2: Łączymy składniki
Do dużego dzbanka dajemy sok żurawinowy, pokrojone owoce, żurawiny (świeże lub mrożone) i cynamon – mieszamy. Tuż przed podaniem delikatnie wlewamy piwo bezalkoholowe. Delikatnie mieszamy.
KROK 3: Dekorujemy szklanki
Brzeg szklanek zanurzamy w wodzie na głębokość 0,5 cm i obtaczamy w cukrze. Wlewamy świąteczny poncz i dekorujemy gałązkami rozmarynu.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Uszka z grzybami
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Kutia
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Sałatka gyros
- Klasyczna sałatka grecka
- Burek ze szpinakiem
- Jajka na miękko
- Guacamole
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Boczek pieczony
- Zupa grzybowa z makaronem
- Mini burgery
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Sernik pistacjowy
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Przekąski sylwestrowe
Przepisy według składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)