Precel z łososiem

Karol Okrasa

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ

  • patelnię grillową
  • patelnię

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: PODPIEKAMY PRECEL NA PATELNI

Precel przekrawamy, smarujemy masłem i podpiekamy na patelni grillowej.

KROK 2: BLANSZUJEMY SZPINAK

Szpinak blanszujemy na odrobinie oliwy. Doprawiamy solą i pieprzem.

KROK 3: SKŁADAMY PRECEL

Na preclu układamy szpinak i plastry łososia. Smarujemy chrzanem połączonym z serkiem. Składamy i podajemy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!