
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- patelnię grillową
- patelnię
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PODPIEKAMY PRECEL NA PATELNI
Precel przekrawamy, smarujemy masłem i podpiekamy na patelni grillowej.
KROK 2: BLANSZUJEMY SZPINAK
Szpinak blanszujemy na odrobinie oliwy. Doprawiamy solą i pieprzem.
KROK 3: SKŁADAMY PRECEL
Na preclu układamy szpinak i plastry łososia. Smarujemy chrzanem połączonym z serkiem. Składamy i podajemy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Klasyczna sałatka grecka
- Boczek pieczony
- Jajka na miękko
- Ryba z piekarnika
- Ryba po japońsku
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Kutia
- Łazanki
- Przekąski sylwestrowe
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pistacjowy sernik baskijski
- Guacamole
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Wilgotny makowiec z gotowej masy makowej
- Uszka z grzybami
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Mini burgery
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)