Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- patelnię grillową
- patelnię
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PODPIEKAMY PRECEL NA PATELNI
Precel przekrawamy, smarujemy masłem i podpiekamy na patelni grillowej.
KROK 2: BLANSZUJEMY SZPINAK
Szpinak blanszujemy na odrobinie oliwy. Doprawiamy solą i pieprzem.
KROK 3: SKŁADAMY PRECEL
Na preclu układamy szpinak i plastry łososia. Smarujemy chrzanem połączonym z serkiem. Składamy i podajemy.
Zobacz podobne
przepisy
Domowe precle z czarnuszką
Zawijaj i piecz – z przepisem Kingi na domowe precle to sama przyjemność! Idealne ciasto i chrupka posypka z czarnuszki lub sezamu połączą się w pysznym wypieku!
Bezglutenowy bajgiel z twarożkiem
Bajgle fit bez grama mąki, a do tego pyszny twarożek z warzywami. Poznaj przepis Kingi Paruzel na lekkie śniadanie!
Wegańskie bajgle buraczane
Bajgle buraczane cudownie delikatne, puszyste i o pięknym kolorze. Każdemu wyjdą idealnie! Aby od razu się w nich zakochać, wystarczy spróbować!
Bajgle z różowym serkiem, łososiem i awokado
Każdy dzień rozpoczęty takim śniadaniem musi być udany! Przygotuj (dla siebie lub bliskiej osoby) śniadaniowe bajgle z różowym serkiem i dodatkami. Będzie pożywnie i pysznie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Ryba po japońsku
- Pieczona ryba po grecku
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Przekąski sylwestrowe
- Błyskawiczne pierniczki
- Ciasto marchewkowe
- Kompot z suszu z cytryną
- Śledzie po kaszubsku
- Pierogi pieczone z kapustą i grzybami
- Sałatka gyros
- Pistacjowy sernik baskijski
- Sernik piernikowy
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)