![Precel z łososiem Precel z łososiem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/1250x700/ba5ba62d7c64-b35e1becc23e-losos-precle-kuchnialidla.webp)
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ
- patelnię grillową
- patelnię
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: PODPIEKAMY PRECEL NA PATELNI
Precel przekrawamy, smarujemy masłem i podpiekamy na patelni grillowej.
KROK 2: BLANSZUJEMY SZPINAK
Szpinak blanszujemy na odrobinie oliwy. Doprawiamy solą i pieprzem.
KROK 3: SKŁADAMY PRECEL
Na preclu układamy szpinak i plastry łososia. Smarujemy chrzanem połączonym z serkiem. Składamy i podajemy.
Zobacz podobne
przepisy
Domowe precle z czarnuszką
Zawijaj i piecz – z przepisem Kingi na domowe precle to sama przyjemność! Idealne ciasto i chrupka posypka z czarnuszki lub sezamu połączą się w pysznym wypieku!
![Domowe precle z czarnuszką](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/4c2e9ded42a6-8f6c9b84dfe7-KW_35_Kinga_Domowe_precle_26727_26614_130818_AB_7958_RGB_OK_1250x700.webp)
Bezglutenowy bajgiel z twarożkiem
Bajgle fit bez grama mąki, a do tego pyszny twarożek z warzywami. Poznaj przepis Kingi Paruzel na lekkie śniadanie!
![Bezglutenowy bajgiel z twarożkiem](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/ee7c33d632e7-f1a939fb53ca-KW4_Kinga_Paruzel_fit_bajgle_sniadaniowe_1250x700.webp)
Wegańskie bajgle buraczane
Bajgle buraczane cudownie delikatne, puszyste i o pięknym kolorze. Każdemu wyjdą idealnie! Aby od razu się w nich zakochać, wystarczy spróbować!
![Wegańskie bajgle buraczane](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/1f798b90d745-f7bfc02dbf37-kw20-Bajgle-buraczane - wegańskie-kinga-paruzel.webp)
Bajgle z różowym serkiem, łososiem i awokado
Każdy dzień rozpoczęty takim śniadaniem musi być udany! Przygotuj (dla siebie lub bliskiej osoby) śniadaniowe bajgle z różowym serkiem i dodatkami. Będzie pożywnie i pysznie!
![Bajgle z różowym serkiem, łososiem i awokado](https://kuchnialidla.pl/img/PL/587x330/647fc13854dd-4288558d2b32-zakochane_bajgle_1200x700.webp)
Zobacz wszystkie
przepisy
- Okrasa łamie przepisy Pieczone ziemniaki z sosem i wędzonym pstrągiem
- Batoniki z masła orzechowego
- Dorsz czarny na szpinaku
- Zielony sok z jabłek, kiwi i jarmużu
- 3 sposoby na omlet
- Chałka orzechowa
- Kanapki śniadaniowe
- Crostini z mango i awokado
- Crostini z serkiem, ogórkiem i łososiem
- Crostini z szynką i melonem
- Gnocchi z letnimi warzywami
- Omlety na parze z łososiem i warzywami
- Koktajl odbudowujący – orzechowo-czekoladowy
- Precel z szynką
- Placki bananowe z jogurtem i brzoskwiniami
- Mrożona matcha latte
- Gofry szpinakowe z jajkiem sadzonym i wędzonym łososiem
- Szparagi z szynką parmeńską
- Proteinowe mango lassi
- Bulion rybny
- Fasolka z żurawinowo-ziołowym masłem
- Koktajl orzeźwiający – mango lassi
- Wzmacniający, białkowy shake lamparta
- Grillowana klasyczna kanapka tostowa z salami, serem i sałatą lodową
- Shake czekoladowy z trzech składników
- Zielony koktajl
- Szparagi zawijane w szynkę
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wielkanocny koktajl serniczkowy
- Musli z gotowanymi gruszkami i ze skyrem
Komentarze (0)