
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Szpinak przesmażamy na maśle z posiekanym ząbkiem czosnku i odrobiną soli i pieprzu. Pod koniec smażenia dorzucamy pokrojony w kostkę ser, chwilę mieszamy i odstawiamy z ognia.
Umyte i osuszone filety z pstrąga oprószamy solą i pieprzem, nakładamy na każdy farsz szpinakowo-serowy. Orzechy siekamy i posypujemy nimi filety. Pstrąga wkładamy do rozgrzanego do 180°C piekarnika i pieczemy przez 25 minut.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Zupa krem z cukinii z grzankami
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Camembert z grilla
- Pierogi ze szpinakiem i serem
- Burek ze szpinakiem
- Pulpety z indyka w sosie pomidorowym
- Stek z grilla wołowy
- Ciasto marchewkowe
- Makaron z pesto i kurczakiem – przepis
- Makaron z kurczakiem w sosie pomidorowym
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Makaron z krewetkami w maślanym sosie
- Pielmieni – przepis na wschodnie pierożki
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Chłodnik z botwiny
- Musaka grecka
- Pistacjowy sernik baskijski
- Mac and cheese na dwa sposoby
- Chaczapuri z serem i sosem adżika
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (14)
1797 dni temu
Proszę o pisanie przepisów dla laików :) Przy okazji pytanie: piec pod przykryciem czy bez?
odpowiedz
1796 dni temu
Piec bez przykrycia ;)
2373 dni temu
@ Gość Bo dałeś za dużo soli ;]
odpowiedz
2680 dni temu
Danie za słone - nie polecam
odpowiedz
2464 dni temu
mniej soli nie boli
2386 dni temu
Boś przesolił lub użył kiepskiej fety :P
3422 dni temu
Proponuję trochę więcej czosnku i skropić szpinak sokiem z limonki
odpowiedz
3917 dni temu
Świetny przepis!
odpowiedz
4134 dni temu
Dziękujemy Sylwio, możesz jeszcze wypróbować przepis na pstrąga według Pascala: #
odpowiedz
4173 dni temu
Kolejny super przepis z Kuchni Lidla! Uwielbiam łososia a ten jest przepyszny, gorąco polecam! Pozdrawiam
odpowiedz
2855 dni temu
To pstrąg !!!
4401 dni temu
Kolejny pyszny przepis ze szpinakiem. Dałam migdały zamiast orzechów, pycha :)
odpowiedz
4464 dni temu
Dzieki za podpowiedz. Robiłam juz to danie w wersji z migdałami. Pychotka!Sugeruje dodanie bagietki z masłem czosnkowym pokrojonej na kawałki na ciepło jako dodatek oczywiście!Super danie na kolacje lub obiadek.Aha! zwykła feta tez jest ok
odpowiedz
4494 dni temu
Proponuje zamiast orzechów dodać migdały w płatkach. Jeszcze lepszy smak!!!
odpowiedz
zobacz wszystkie