Sałatka z homara z arbuzem

Dorota Wellman

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

SOS

Wszystkie składniki sosu razem mieszamy. Odstawiamy.

SAŁATKA

Homary rozmrażamy (jeśli homary są świeże, gotujemy ok. 4-5 min), kroimy na pół, wyjmujemy mięso, większe kawałki rozdrabniamy palcami. Na dużym talerzu układamy sałatę, na sałacie układamy kawałki arbuza, pokrojone pomidorki i ogórek. Posypujemy posiekaną papryczką chili. Na wierzchu układamy mięso homara. Przed samym podaniem polewamy sosem i posypujemy pokrojoną dymką.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram