• DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Krok 1: Chili siekamy z czosnkiem

Chili pozbawiamy nasion. Razem z czosnkiem drobno siekamy. Mieszamy z miodem, octem ryżowym, olejem sezamowym i olejem słonecznikowym, zielem angielskim i solą.

Krok 2: Do sałaty dajemy dressing

Mango obieramy, miąższ odcinamy od pestki i kroimy w paski. Sałatę myjemy i otrząsamy do sucha, w razie potrzeby rwiemy na małe kawałki. Pistacje obieramy z łupinek i grubo siekamy. Sałatę mieszamy z dressingiem i przekładamy na dwa talerze.

Krok 3: Dekorujemy kawiorem

Układamy na niej mango, posypujemy pistacjami i dekorujemy kawiorem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram