
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Mango obieramy, pozbawiamy pestki i kroimy w kostkę. Kiwi obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do mango. Cebulę i ostrą papryczkę drobno siekamy, mieszamy z owocami oraz miętą. Przyprawiamy do smaku sokiem z limonki, solą i pieprzem.
Salsę podajemy jako dodatek np. do grillowanych ryb.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Pieczona ryba po grecku
- Pierniki
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Piernik świąteczny
- Sałatka gyros
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ciasto na pierogi
- Śledzie po kaszubsku
- Przekąski sylwestrowe
- Zupa grzybowa z makaronem
- Sernik pistacjowy
- Pistacjowy sernik baskijski
- Nuggetsy z kurczaka
- Makowiec japoński
- Świąteczne pierniczki
- Jajka na miękko
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (3)
3933 dni temu
Dziękuje za smaczną salse
Odpowiedz
4299 dni temu
młody, w tym przepisie nie rekomendujemy dodawania innych owoców. Połączenie kiwi i mango jest zdecydowanie najlepsze! :)
Odpowiedz
4301 dni temu
Czy można dodać innych owoców
Odpowiedz