Sok ogórkowo-szpinakowo-jabłkowy z kiwi
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

PRZYGOTUJ:

  • sokowirówkę

 

PRZYGOTOWANIE:

 

KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY OGÓREK I SZPINAK

Ogórek myjemy i kroimy na pół. Szpinak myjemy i osuszamy.

 

KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY JABŁKA I KIWI

Jabłka myjemy, kroimy na ćwiartki i usuwamy gniazda nasienne. Kiwi obieramy ze skórki.

 

KROK 3: WYCISKAMY SOK

Wszystkie składniki umieszczamy w sokowirówce i wyciskamy sok. Gotowy sok podajemy w szklankach.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!