
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- Folię aluminiową.
Przygotowanie
Pstrągi myjemy i dokładnie osuszamy. Do środka każdej ryby wkładamy po 3 plasterki cytryny, a następnie pstrągi solimy i posypujemy pieprzem.
Wycinamy 3 spore arkusze z folii aluminiowej, na których układamy po dwie gałązki sosnowe, a na nich ryby.
Pstrągi skrapiamy oliwą i dokładnie zawijamy w folię. Ryby kładziemy na rozgrzanym grillu i pieczemy 30 minut.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Francuskie naleśniki crêpes Suzette z pomarańczami
- Tortilla z kurczakiem i guacamole
- Zupa krem z cukinii z grzankami
- Camembert z grilla
- Pierogi ze szpinakiem i serem
- Burek ze szpinakiem
- Pulpety z indyka w sosie pomidorowym
- Stek z grilla wołowy
- Makaron z kurczakiem w sosie pomidorowym
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto marchewkowe
- Makaron z pesto i kurczakiem – przepis
- Makaron z krewetkami w maślanym sosie
- Pstrąg łososiowy ze szpinakiem i czosnkiem
- Pielmieni – przepis na wschodnie pierożki
- Chłodnik z botwiny
- Pistacjowy sernik baskijski
- Makaron z suszonymi pomidorami i sosem mascarpone
- Zupa neapolitańska z serkiem topionym i makaronem
- Pieczarki z grilla z pesto i serem pleśniowym
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (7)
3003 dni temu
Tak trudno napisac w jakiej temperaturze!!!!!!
odpowiedz
2997 dni temu
Rybę grillujemy - albo na grillu, albo na patelni grillowej. Jeśli chcesz danie przygotować w piekarniku - nastaw piekarnik na 180 stopni.
4097 dni temu
Jak będzie sztuczna to na pewno się potrujecie
odpowiedz
4230 dni temu
Mam choinkę w domu (świerk czy coś) jak zerwę gałązkę to będzie dobrze czy się potruje? :)
odpowiedz
4351 dni temu
Tak, jak najbardziej tak przygotowaną rybę można również piec w piekarniku.
odpowiedz
4352 dni temu
Można piec w piekarniku, z tego co pamiętam to 160st i 20min, powinna być dobra.
odpowiedz
4354 dni temu
A czy można piec w piekarniku w ten sposób przygotowaną rybę?
odpowiedz