Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- blender lub mikser
Krok 1: Kroimy owoce
Ogórka obieramy i kroimy w grubą kostkę. Dzikie zioła myjemy i pozostawiamy do osuszenia. Jabłka obieramy, kroimy w ćwiartki, pozbawiamy gniazd nasiennych. Odkrawamy i odkładamy 4 cienkie plastry do przybrania, resztę kroimy w kostkę. Pomarańcze obieramy i kroimy w ćwiartki.
Krok 2: Miksujemy składniki
Składniki dokładnie miksujemy z 300 ml zimnej wody. Doprawiamy do smaku miodem i przelewamy do szklanek. Podajemy udekorowane plasterkami jabłek.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Zupa grzybowa z makaronem
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Makowiec japoński
- Ciasto marchewkowe
- Kutia
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Burek ze szpinakiem
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Śledzie po kaszubsku
- Sałatka Cezar z kurczakiem na dwa sposoby
- Makówki śląskie
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Paszteciki z pieczarkami drożdżowe
- Uszka z grzybami
- Pistacjowy sernik baskijski
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (1)
2783 dni temu
Polecam :) Wyszło smakowite!
Odpowiedz