
Czekoladę zalewamy zagotowaną śmietanką. Chwilę czekamy i mieszamy do całkowitego rozpuszczenia. Dodajemy masło, studzimy.
Kokos, płatki oraz migdały mieszamy, łączymy z czekoladą i przekładamy do foremki (18 x 20 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Chłodzimy w lodówce 2 godziny.
Zobacz podobne
przepisy
Sajgonki z ciasta francuskiego
Chrupiące ciasteczka z bakaliowym farszem a do tego pikantny sos czekoladowy na bazie chili. Intrygujący, kuszący smak.

Kruche ciastka kakaowo-migdałowe
Łatwe w przygotowaniu ciasteczka z migdałami, które upieczesz w kilka chwil. Ich mocno kakaowy smak urzekł już wielu!

Przysmak czekoladowy
Słodka przekąska pełna czekolady i mnóstwa chrupiących orzechów. Bardzo smaczna i sycąca. Przygotujesz ją bez pieczenia!

Chrupiące ciasteczka czekoladowe
Niezwykle prosta oraz smakowita przekąska pełna orzechów, pestek dyni i czekolady. Pokochają ją zarówno dzieci, jak i dorośli!

Komentarze (2)
1045 dni temu
szkoda że nie podanej ma ilości kalorii i wartości odżywczych
odpowiedz
1015 dni temu
zgadzam się z twoim komentarzem mi by to pomogło bardzo
zobacz wszystkie