
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj
- foremkę do pieczenia (18x20 cm)
- papier do pieczenia
Przygotuj wcześniej
Masło wyjmij z lodówki i zostaw w temperaturze pokojowej, aby zmiękło.
Przygotowanie
Zagotowujemy śmietankę. Czekoladę deserową i mleczną łamiemy na mniejsze kawałki. Czekoladę zalewamy zagotowaną śmietanką. Chwilę czekamy i mieszamy do całkowitego rozpuszczenia. Dodajemy masło, studzimy.
Posiekany kokos, płatki oraz posiekane migdały mieszamy, łączymy z czekoladą i przekładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Chłodzimy w lodówce 2 godziny.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Sałatka z burratą i grillowanymi brzoskwiniami
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Grillowana cukinia
- Pinsa verde
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
- Babeczka z mikrofali na 3 sposoby
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
2716 dni temu
szkoda że nie podanej ma ilości kalorii i wartości odżywczych
odpowiedz
2687 dni temu
zgadzam się z twoim komentarzem mi by to pomogło bardzo