
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- patelnię
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: KROIMY OGÓREK I MYJEMY SZPINAK
Ogórek kroimy wzdłuż na pół, a następnie w cienkie paski. Szpinak myjemy i osuszamy.
KROK 2: OPIEKAMY PIECZYWO
Kromki pieczywa smarujemy oliwą i opiekamy na rozgrzanej patelni z obydwu stron aż do uzyskania złotego koloru. Grzanki zdejmujemy z patelni.
KROK 3: NAKŁADAMY SKŁADNIKI NA PIECZYWO
4 kromki smarujemy serkiem śmietankowym i kładziemy na nie ogórek, szpinak i wędzonego łososia.
Zobacz podobne
przepisy
Zobacz przepisy
na lato
- Pierogi ze szpinakiem i serem
- Makaron penne z kurczakiem i szparagami w sosie śmietanowym
- Grillowana cukinia
- Pinsa verde
- Szybkie ciasto w 20 minut
- Sos słodko-kwaśny
- Jak zrobić klasyczne pesto z bazylii?
- Wrap z łososiem i warzywami
- Makaron z serem burrata
- Pizza z tortilli
- Pieczone ziemniaki z kiełbasą i cukinią
- Domowa pasta jajeczna
- Sos do pizzy
- Pinsa z szynką prosciutto cotto i burattą
- Sałatka z ryżem i tuńczykiem
- Sałatka na grilla z ciecierzycą i wegańskim sosem BBQ
- Ryż smażony z warzywami i jajkiem
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Zupa krem z brokułów
- Babeczka z mikrofali na 3 sposoby
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (2)
1113 dni temu
Łosoś nie jest wegetariański :)
odpowiedz
1111 dni temu
Masz rację, wkradł się nam błąd. Na szczęście udało się go naprawić :) Bardzo dziękujemy za czujność!