Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- patelnię
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: KROIMY OGÓREK I MYJEMY SZPINAK
Ogórek kroimy wzdłuż na pół, a następnie w cienkie paski. Szpinak myjemy i osuszamy.
KROK 2: OPIEKAMY PIECZYWO
Kromki pieczywa smarujemy oliwą i opiekamy na rozgrzanej patelni z obydwu stron aż do uzyskania złotego koloru. Grzanki zdejmujemy z patelni.
KROK 3: NAKŁADAMY SKŁADNIKI NA PIECZYWO
4 kromki smarujemy serkiem śmietankowym i kładziemy na nie ogórek, szpinak i wędzonego łososia.
Zobacz podobne
przepisy
Kanapka paryżanka
Delikatny rogalik, twaróg, odrobina konfitury i listki mięty – pyszny pomysł na francuskie śniadanie w pięć minut!
Kanapeczki z pastą z pieczonej flądry, suszonych pomidorów i papryki
Pyszna przekąska w postaci małych kanapeczek z pastą o włoskim charakterze.
Crostini z burratą à la caprese
Idealny przepis na imprezową przekąskę! Sprawdź przepis Kingi Paruzel i zaproś gości!
Crostini z mango i awokado
Pyszne, chrupiące grzanki z dodatkami to świetny pomysł na małą przekąskę w ciągu dnia. Wypróbuj koniecznie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Przekąski sylwestrowe
- Świąteczne pierniczki
- Sernik krakowski
- Ryba po japońsku
- Kapusta z grochem
- Ciasto na pierogi
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Pistacjowy sernik baskijski
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Pieczona ryba po grecku
- Dorsz w czosnku i cytrynie
- Pierogi ruskie z mąki orkiszowej
- Domek z piernika
- Golonka pieczona po bawarsku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (2)
905 dni temu
Łosoś nie jest wegetariański :)
odpowiedz
903 dni temu
Masz rację, wkradł się nam błąd. Na szczęście udało się go naprawić :) Bardzo dziękujemy za czujność!