Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- patelnię
 
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: KROIMY OGÓREK I MYJEMY SZPINAK
Ogórek kroimy wzdłuż na pół, a następnie w cienkie paski. Szpinak myjemy i osuszamy.
KROK 2: OPIEKAMY PIECZYWO
Kromki pieczywa smarujemy oliwą i opiekamy na rozgrzanej patelni z obydwu stron aż do uzyskania złotego koloru. Grzanki zdejmujemy z patelni.
KROK 3: NAKŁADAMY SKŁADNIKI NA PIECZYWO
4 kromki smarujemy serkiem śmietankowym i kładziemy na nie ogórek, szpinak i wędzonego łososia.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Barszcz czerwony z ziemniakami
 - Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
 - Nuggetsy z kurczaka
 - Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
 - Piernik świąteczny
 - Sernik pistacjowy
 - Makówki śląskie
 - Mini burgery
 - Uszka z grzybami
 - Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
 - Ciasto marchewkowe
 - Pieczona ryba po grecku
 - Pierniki
 - Świąteczne pierniczki
 - Boczek pieczony
 - Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
 - Śledzie po kaszubsku
 - Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
 - Klasyczna sałatka grecka
 - Pistacjowy sernik baskijski
 
                Przepisy według 
                składników
            
            
        Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
	
 
				
				
				
				
				
				
				
				
    
Komentarze (2)
1193 dni temu
Łosoś nie jest wegetariański :)
Odpowiedz
1190 dni temu
Masz rację, wkradł się nam błąd. Na szczęście udało się go naprawić :) Bardzo dziękujemy za czujność!