Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
PRZYGOTUJ:
- patelnię
PRZYGOTOWANIE:
KROK 1: KROIMY OGÓREK I MYJEMY SZPINAK
Ogórek kroimy wzdłuż na pół, a następnie w cienkie paski. Szpinak myjemy i osuszamy.
KROK 2: OPIEKAMY PIECZYWO
Kromki pieczywa smarujemy oliwą i opiekamy na rozgrzanej patelni z obydwu stron aż do uzyskania złotego koloru. Grzanki zdejmujemy z patelni.
KROK 3: NAKŁADAMY SKŁADNIKI NA PIECZYWO
4 kromki smarujemy serkiem śmietankowym i kładziemy na nie ogórek, szpinak i wędzonego łososia.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Nuggetsy z kurczaka
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Piernik świąteczny
- Sernik pistacjowy
- Makówki śląskie
- Mini burgery
- Uszka z grzybami
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Ciasto marchewkowe
- Pieczona ryba po grecku
- Pierniki
- Świąteczne pierniczki
- Boczek pieczony
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Śledzie po kaszubsku
- Ciastka korzenne Gwiazdki – przepis
- Klasyczna sałatka grecka
- Pistacjowy sernik baskijski
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (2)
1196 dni temu
Łosoś nie jest wegetariański :)
Odpowiedz
1193 dni temu
Masz rację, wkradł się nam błąd. Na szczęście udało się go naprawić :) Bardzo dziękujemy za czujność!