
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Kromki chleba układamy obok siebie na blasze do pieczenia i krótko podpiekamy w rozgrzanym piekarniku z włączoną opcją grillowania. Mozzarellę kroimy w plastry. Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, pozbawiamy pestek i kroimy w plasterki.
Kromki chleba skrapiamy oliwą z oliwek, obkładamy plastrami brzoskwiń, porwaną na kawałki szynką i mozzarellą. Zapiekamy około 3 minut w piekarniku. Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i podajemy.
Komentarze (3)
2697 dni temu
coś mi tu nie gra :)
odpowiedz
2697 dni temu
na zdjęciu to raczej pomidorki niż brzoskwinie
odpowiedz
2697 dni temu
Drogi Gościu, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Mamy dodane złe zdjęcie ;)
zobacz wszystkie