Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Kromki chleba układamy obok siebie na blasze do pieczenia i krótko podpiekamy w rozgrzanym piekarniku z włączoną opcją grillowania. Mozzarellę kroimy w plastry. Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, pozbawiamy pestek i kroimy w plasterki.
Kromki chleba skrapiamy oliwą z oliwek, obkładamy plastrami brzoskwiń, porwaną na kawałki szynką i mozzarellą. Zapiekamy około 3 minut w piekarniku. Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i podajemy.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Kutia
- Spaghetti carbonara
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Makowiec japoński
- Ciasto na pierogi
- Ślimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynką
- Świąteczne pierniczki
- Boczek pieczony
- Śledź w oleju
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Guacamole
- Makówki śląskie
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Ryba po japońsku
- Mini burgery
- Burek ze szpinakiem
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Jajka na miękko
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl

Komentarze (3)
3706 dni temu
coś mi tu nie gra :)
Odpowiedz
3706 dni temu
na zdjęciu to raczej pomidorki niż brzoskwinie
Odpowiedz
3706 dni temu
Drogi Gościu, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Mamy dodane złe zdjęcie ;)