Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Kromki chleba układamy obok siebie na blasze do pieczenia i krótko podpiekamy w rozgrzanym piekarniku z włączoną opcją grillowania. Mozzarellę kroimy w plastry. Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, pozbawiamy pestek i kroimy w plasterki.
Kromki chleba skrapiamy oliwą z oliwek, obkładamy plastrami brzoskwiń, porwaną na kawałki szynką i mozzarellą. Zapiekamy około 3 minut w piekarniku. Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i podajemy.
Zobacz podobne
przepisy
Bruschetta z awokado i krewetkami na ostro
Masz ochotę na szybką i aromatyczną przekąskę? Wypróbuj bruschettę, na której królują krewetki i awokado!
Crostini z burratą à la caprese
Idealny przepis na imprezową przekąskę! Sprawdź przepis Kingi Paruzel i zaproś gości!
Crostini z szynką i melonem
Pyszne, chrupiące grzanki z dodatkami to świetny pomysł na małą przekąskę w ciągu dnia. Wypróbuj koniecznie!
Panini z grillowanymi warzywami
Kanapka na ciepło w stylu włoskim? Sięgnij po przepis Kingi na panini z grillowanymi warzywami z mascarpone z gorgonzolą. To naprawdę udane połączenie!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Wegańska ryba po grecku
- Świąteczne pierniczki
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Sałatka gyros
- Błyskawiczne pierniczki
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami – przepis
- Zupa grzybowa z makaronem
- Kutia
- Najlepsza sałatka z tortellini
- Ciasto marchewkowe
- Piernik staropolski
- Śledzie po kaszubsku
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (3)
3371 dni temu
coś mi tu nie gra :)
odpowiedz
3372 dni temu
na zdjęciu to raczej pomidorki niż brzoskwinie
odpowiedz
3372 dni temu
Drogi Gościu, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Mamy dodane złe zdjęcie ;)