
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Kromki chleba układamy obok siebie na blasze do pieczenia i krótko podpiekamy w rozgrzanym piekarniku z włączoną opcją grillowania. Mozzarellę kroimy w plastry. Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, pozbawiamy pestek i kroimy w plasterki.
Kromki chleba skrapiamy oliwą z oliwek, obkładamy plastrami brzoskwiń, porwaną na kawałki szynką i mozzarellą. Zapiekamy około 3 minut w piekarniku. Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i podajemy.
Zobacz podobne
przepisy
Bruschetta z awokado i krewetkami na ostro
Masz ochotę na szybką i aromatyczną przekąskę? Wypróbuj bruschettę, na której królują krewetki i awokado!

Crostini z burratą à la caprese
Idealny przepis na imprezową przekąskę! Sprawdź przepis Kingi Paruzel i zaproś gości!

Crostini z szynką i melonem
Pyszne, chrupiące grzanki z dodatkami to świetny pomysł na małą przekąskę w ciągu dnia. Wypróbuj koniecznie!

Panini z grillowanymi warzywami
Kanapka na ciepło w stylu włoskim? Sięgnij po przepis Kingi na panini z grillowanymi warzywami z mascarpone z gorgonzolą. To naprawdę udane połączenie!

Komentarze (3)
2933 dni temu
coś mi tu nie gra :)
odpowiedz
2934 dni temu
na zdjęciu to raczej pomidorki niż brzoskwinie
odpowiedz
2933 dni temu
Drogi Gościu, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Mamy dodane złe zdjęcie ;)
zobacz wszystkie