Crostini z szynką i brzoskwiniami

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Kromki chleba układamy obok siebie na blasze do pieczenia i krótko podpiekamy w rozgrzanym piekarniku z włączoną opcją grillowania. Mozzarellę kroimy w plastry. Brzoskwinie myjemy, kroimy na pół, pozbawiamy pestek i kroimy w plasterki.

Kromki chleba skrapiamy oliwą z oliwek, obkładamy plastrami brzoskwiń, porwaną na kawałki szynką i mozzarellą. Zapiekamy około 3 minut w piekarniku. Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i podajemy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Lidl

Bruschetta z awokado i krewetkami na ostro

Masz ochotę na szybką i aromatyczną przekąskę? Wypróbuj bruschettę, na której królują krewetki i awokado!

Bruschetta z awokado i krewetkami na ostro

poziom trudności: średni czas przygotowania: 1:00 liczba porcji: 8 ten przepis nie jest wegetariański

Kinga Paruzel

Kanapka z burratą a la caprese

Idealny przepis na imprezową przekąskę! Sprawdź przepis Kingi Paruzel i zaproś gości!

Kanapka z burratą a la caprese
Przepis zawiera materiał wideo

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:30 liczba porcji: 4 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Crostini z szynką i melonem

Pyszne, chrupiące grzanki z dodatkami to świetny pomysł na małą przekąskę w ciągu dnia. Wypróbuj koniecznie!

Crostini z szynką i melonem

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:20 liczba porcji: 4 ten przepis nie jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (3)

Avatar
  • iza iza
    3583 dni temu
    coś mi tu nie gra :)

    odpowiedz

  • Gość Gość
    3584 dni temu
    na zdjęciu to raczej pomidorki niż brzoskwinie

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    3584 dni temu
    Drogi Gościu, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Mamy dodane złe zdjęcie ;)

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!