Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Przygotowujemy dip
Rzodkiewki oczyszczamy, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Czosnek niedźwiedzi przebieramy, myjemy, otrząsamy do sucha i drobno siekamy. Mieszamy z serkiem śmietankowym i musztardą, a następnie doprawiamy miodem, solą i pieprzem. Dodajemy rzodkiewkę pokrojoną w kostkę.
Krok 2: Kroimy dodatki do dipu
Kalarepę i ogórka obieramy. Ogórka kroimy wzdłuż na pół, nasiona wyjmujemy. Ogórka i kalarepę kroimy w słupki. Podajemy z dipem.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Spaghetti carbonara
- Pierniki
- Guacamole
- Przekąski sylwestrowe
- Mini burgery
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Ciasto marchewkowe
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Ryba po japońsku
- Bardzo puszysty sernik z wiaderka
- Nuggetsy z kurczaka
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ryba z piekarnika
- Uszka z grzybami
- Zupa grzybowa z makaronem
- Ekspresowy bigos - z kiszonej lub świeżej kapusty
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Ciasto na pierogi
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)