Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Krok 1: Przygotowujemy dip
Rzodkiewki oczyszczamy, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Czosnek niedźwiedzi przebieramy, myjemy, otrząsamy do sucha i drobno siekamy. Mieszamy z serkiem śmietankowym i musztardą, a następnie doprawiamy miodem, solą i pieprzem. Dodajemy rzodkiewkę pokrojoną w kostkę.
Krok 2: Kroimy dodatki do dipu
Kalarepę i ogórka obieramy. Ogórka kroimy wzdłuż na pół, nasiona wyjmujemy. Ogórka i kalarepę kroimy w słupki. Podajemy z dipem.
Zobacz podobne
przepisy
4 sposoby na frytki i dipy
Przepis na frytki, w którym nie znajdziesz ziemniaków? Zobacz, jaki jest sposób DG!
Szparagi zawijane w szynkę z dipem z parmezanu
Zobacz, jak przygotować łatwą i szybką przekąskę! Szparagi w szynce parmeńskiej ze śmietanowym dipem z parmezanem i bazylią!
Guacamole
Przygotuj guacamole – najpopularniejszy dip w stylu meksykańskim! Doskonały do tortilli czy nachosów!
Halloweenowe jajka z dipem z awokado
Poznaj kreatywny przepis na Halloween! Jajka z dipem z awokado zachwycą smakiem i wyglądem!
Zobacz wszystkie
przepisy
- Ratatouille
- Konfitura z pieczonych jabłek z chrzanem
- Chutney śliwkowo-gruszkowe
- Masło z miechunką i orzechami pekan
- 3 sposoby na chutney jabłkowy
- Francuskie ptysie serowe
- Jak przygotować sos holenderski?
- Podpłomyki z czosnkiem niedźwiedzim i ziemniakami
- Kaszotto z kaszy jaglanej z zielonymi szparagami
- Zupa krem z cukinii z grzankami
- Domowy sos barbecue
- Sałatka w stylu greckim z makaronem kritharaki
- Szparagi w boczku
- Jabłkowy chutney z piwem
- Dip z fety z pieczonymi pomidorkami
- Kanapka z kiełbasą z Turyngii
- Sok z buraka – szybki przepis
- Szaszłyki z warzywami i owocami
- Ciastka francuskie z nadzieniem brzoskwiniowo-truskawkowym
- Pizza capriciosa
- Bresaola z grillowaną gruszką i chipsami serowymi
- Szaszłyki kofta z mięsa mielonego z chlebkiem pita i ajwarem
- Świąteczny talerz obfitości
- Ocet morelowy
- Tapas z salchichón
- Gulasz z sarny na winie z pieczarkami
- Łosoś w sojowo-imbirowej marynacie
- Ekspresowy bolończyk, czyli spaghetti po studencku
- Kremowa zupa tortellini
- Crostini z burratą à la caprese
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
wróć do gotowania
Komentarze (0)