Dip z czosnku niedźwiedziego z rzodkiewką

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Krok 1: Przygotowujemy dip

Rzodkiewki oczyszczamy, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Czosnek niedźwiedzi przebieramy, myjemy, otrząsamy do sucha i drobno siekamy. Mieszamy z serkiem śmietankowym i musztardą, a następnie doprawiamy miodem, solą i pieprzem. Dodajemy rzodkiewkę pokrojoną w kostkę.

Krok 2: Kroimy dodatki do dipu

Kalarepę i ogórka obieramy. Ogórka kroimy wzdłuż na pół, nasiona wyjmujemy. Ogórka i kalarepę kroimy w słupki. Podajemy z dipem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Zobacz podobne
przepisy

Karol Okrasa

Guacamole

Przygotuj guacamole – najpopularniejszy dip w stylu meksykańskim! Doskonały do tortilli czy nachosów!

Guacamole

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 0:15 ten przepis jest wegetariański

Lidl

Halloweenowe jajka z dipem z awokado

Poznaj kreatywny przepis na Halloween! Jajka z dipem z awokado zachwycą smakiem i wyglądem!

Halloweenowe jajka z dipem z awokado

poziom trudności: łatwy czas przygotowania: 3:35 liczba porcji: 6 ten przepis jest wegetariański


zobacz więcej

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!