Dip z czosnku niedźwiedziego z rzodkiewką
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Krok 1: Przygotowujemy dip

Rzodkiewki oczyszczamy, myjemy i kroimy w drobną kostkę. Czosnek niedźwiedzi przebieramy, myjemy, otrząsamy do sucha i drobno siekamy. Mieszamy z serkiem śmietankowym i musztardą, a następnie doprawiamy miodem, solą i pieprzem. Dodajemy rzodkiewkę pokrojoną w kostkę.

Krok 2: Kroimy dodatki do dipu

Kalarepę i ogórka obieramy. Ogórka kroimy wzdłuż na pół, nasiona wyjmujemy. Ogórka i kalarepę kroimy w słupki. Podajemy z dipem.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!