Fontanna czekoladowa (fondue)

Paweł Małecki

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (6)

Avatar
  • MŁODY MŁODY
    1793 dni temu
    Dziękuje,dobry pomysł.

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    1794 dni temu
    Czekolada deserowa jest czekoladą lekko gorzką. Nie polecamy używania czekolady zupełnie gorzkiej, gdyż jej smak będzie zbyt wytrawny. Czekolada biała natomiast może być zbyt słodka. Pod względem konsystencji jednak nie ma przeciwwskazań, by użyć czekolady gorzkiej lub białej. Ważne jest jednak, by była to czekolada dobrej jakości.

    odpowiedz

  • młody młody
    1795 dni temu
    np. czekolada biała lub gorzka

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    1795 dni temu
    młody, jakie inne rodzaje czekolady masz na myśli?

    odpowiedz

  • Ala Ala
    1796 dni temu
    Ja zawsze używam czekolad Fincarre do polwania i dekorowania ciast ,w fontannie są noe rewelacyjne.

    odpowiedz

  • młody młody
    1798 dni temu
    Czy można użyć innych rodzajów czekolady

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram