Fontanna czekoladowa (fondue)

Paweł Małecki

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Komentarze (6)

Avatar
  • MŁODY MŁODY
    3923 dni temu
    Dziękuje,dobry pomysł.

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    3925 dni temu
    Czekolada deserowa jest czekoladą lekko gorzką. Nie polecamy używania czekolady zupełnie gorzkiej, gdyż jej smak będzie zbyt wytrawny. Czekolada biała natomiast może być zbyt słodka. Pod względem konsystencji jednak nie ma przeciwwskazań, by użyć czekolady gorzkiej lub białej. Ważne jest jednak, by była to czekolada dobrej jakości.

    odpowiedz

  • młody młody
    3925 dni temu
    np. czekolada biała lub gorzka

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    3926 dni temu
    młody, jakie inne rodzaje czekolady masz na myśli?

    odpowiedz

  • Ala Ala
    3926 dni temu
    Ja zawsze używam czekolad Fincarre do polwania i dekorowania ciast ,w fontannie są noe rewelacyjne.

    odpowiedz

  • młody młody
    3928 dni temu
    Czy można użyć innych rodzajów czekolady

    odpowiedz


Dziękujemy za ocenę przepisu!

Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.

wróć do gotowania
kuchnialidla.pl

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!