Imbirowe skrzydełka z grilla
  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Przygotowanie

Wszystkie składniki marynaty: sok z 1/2 limonki, skórka otarta z limonki, 3 drobno posiekane papryczki chili bez pestek, 1 łyżka brązowego cukru, 2 łyżki świeżo startego imbiru, 1 łyżeczka sosu sojowego, 10 rozgniecionych ziaren kolendry i pieprz dokładnie mieszamy.

Umyte i osuszone skrzydełka zalewamy marynatą i wstawiamy na noc do lodówki.

Grillujemy ok. 20 minut, kilkakrotnie obracając.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (3)

Avatar
  • Gość Gość
    517 dni temu
    Czym zastapic sos sojowy i w jakiej ilosci.?

    odpowiedz

  • KuchniaLidla KuchniaLidla
    515 dni temu
    Możesz pominąć sos sojowy.
  • Gość Gość
    933 dni temu
    wowowowo

    odpowiedz

zobacz wszystkie

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!

Obserwuj nas

  • YouTube
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram