
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotowanie
Wszystkie składniki marynaty: sok z 1/2 limonki, skórka otarta z limonki, 3 drobno posiekane papryczki chili bez pestek, 1 łyżka brązowego cukru, 2 łyżki świeżo startego imbiru, 1 łyżeczka sosu sojowego, 10 rozgniecionych ziaren kolendry i pieprz dokładnie mieszamy.
Umyte i osuszone skrzydełka zalewamy marynatą i wstawiamy na noc do lodówki.
Grillujemy ok. 20 minut, kilkakrotnie obracając.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Burek ze szpinakiem
- Zupa dyniowa – przepis na krem z dyni
- Piernik świąteczny
- Pinsa – przepis na lżejszą kuzynkę pizzy
- Lasagne. Przepis, który zawsze wychodzi
- Spaghetti carbonara
- Zupa grzybowa z makaronem
- Łazanki
- Śledź w oleju
- Pulpety w sosie pomidorowym
- Domek z piernika
- Golonka pieczona po bawarsku
- Nuggetsy z kurczaka
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Śledzie po kaszubsku
- Ciasto na pierogi
- Pistacjowy sernik baskijski
- Krokiety z mięsem
Przepisy według
składników
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (4)
3012 dni temu
Czym zastapic sos sojowy i w jakiej ilosci.?
Odpowiedz
3010 dni temu
Możesz pominąć sos sojowy.
2130 dni temu
Możesz zastąpić sokiem z buraka.
3427 dni temu
wowowowo
Odpowiedz