
Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!
Przygotuj:
- słoik o pojemności 500 ml
- ozdobne etykiety z przepisem
Sposób przygotowania:
GORĄCA CZEKOLADA – PREZENT
Do słoika wsypujemy cukier puder, gorzkie kakao, pokruszoną gorzką czekoladę i pianki.
Ozdobną etykietę do słoika z gorącą czekoladą na prezent pobierzesz TUTAJ.
GORĄCA CZEKOLADA – PRZYGOTOWANIE
Zagotowujemy w garnku mleko lub wodę. Zawartość słoika mieszamy. Do gotującego się płynu dodajemy połowę mieszanki. Mieszamy na małym ogniu przez 1 minutę. Przelewamy do kubka i dekorujemy piankami marshmallows.
Zobacz podobne przepisy
Przepisy sylwestrowe i na święta 2025
- Śledź w oleju
- Pieczona ryba po grecku
- Spaghetti carbonara
- Barszcz czerwony z ziemniakami
- Jajka na miękko
- Uszka z grzybami
- Śledzie po kaszubsku
- Ryba z piekarnika
- Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami
- Łazanki
- Ciasto Malinowa Chmurka – przepis bez pieczenia
- Kurczak po chińsku z makaronem ryżowym
- Sernik pistacjowy
- Świąteczne pierniczki
- Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym
- Golonka pieczona po bawarsku
- Ciasto marchewkowe
- Klasyczna sałatka grecka
- Rolada serowa — z kurczakiem i pieczarkami
- Sałatka gyros
Dziękujemy za ocenę przepisu!
Twoja ocena pomoże nam wypromować najlepsze przepisy z Kuchni Lidla.
Wróć do gotowaniakuchnialidla.pl
Komentarze (0)